2012-05-03 21:13:29
Φωτογραφία για Μugello Test - 3η μέρα: Με νέες εξατμίσεις η Ferrari, «εξοδούχος» ο Alonso
Τελευταία μέρα των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Mugello και η Ferrari αποκάλυψε τις πρώτες σημαντικές αναβάθμισεις που έχει ετοιμάσει ενόψει του ισπανικού Grand Prix (13/5).

Οι αναβαθμίσεις αφορούν στο πίσω μέρος της F2012 το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να ταιριάξει το νέο layout των εξατμίσεων, με τις απολήξεις να έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο απ' ότι πριν (σ.σ. δείτε τις δύο φωτογραφίες στη gallery).

Το προηγούμενο 2ήμερο είχαν δοκιμαστεί κάποιες μικρές αναβαθμίσεις στο ρύγχος του μονοθεσίου, ωστόσο το μεγαλύτερο «πακέτο» θα είναι έτοιμο στο 3ήμερο του 5ου αγώνα της χρονιάς, στην Catalunya. Οι ειδικοί λένε ότι με τις αναβαθμίσεις που παρουσίασε η Scuderia σήμερα το κέρδος θα είναι 2 με 3 δέκατα στο γύρο.

Σήμερα στο κόκπιτ του μονοθεσίου βρίσκεται ο Fernando Alonso και μέχρι στιγμής έχει τον 3ο καλύτερο χρόνο με 1:21.363. Ο Ισπανός πάντως βρίσκεται για αρκετή ώρα καθηλωμένος στο γκαράζ της ομάδας του καθώς είχε έξοδο νωρίτερα με αποτέλεσμα να τραυματίσει το εμπρός τμήμα της F2012 (αριστερή ανάρτηση και ρύγχος).


Οι μηχανικοί της Scuderia δούλεψαν πυρετωδώς για να επισκευάσουν το μονοθέσιο ώστε ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να επιστρέψει στην πίστα το συντομότερο δυνατό, όπως και έγινε, καθώς λίγο πριν τις 1 τοπική ώρα ο Alonso ξεκίνησε και πάλι τις δοκιμές του.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται προς το παρόν ο Sebastian Vettel με την Red Bull RB8 και χρόνο 1:21.267. Ακολουθεί ο Romain Grosjean με την Lotus E20 που είναι μόλις 67 χιλιοστά πιο αργός από τον Γερμανό.

Πηγή: www.e-go.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ