2012-05-03 21:16:14
Φωτογραφία για Ποιος σχεδιαστής παπουτσιών αποδοκίμασε την Kate Middleton;
Δεν μπορείς να τους κερδίσεις όλους Kate Μπορεί ο μετρ της κόκκινης σόλας Christian Louboutin να την αποκάλεσε style icon στα εγκαίνια της έκθεσής του στο Λονδίνο, όμως, ο γεννημένος στη Γερμανία guru των extravagant παπουτσιών Nicholas Kirkwood δεν της έκανε τη χάρη.

Σε πρόσφατη, λοιπόν, συνέντευξή του ο Nicholas δήλωσε πως παρόλο που θα ήθελε πολύ να δει την Δούκισσα του Cambridge Kate να φορά στα πόδια της δημιουργίες του η υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της δεν την βοηθά για να τα συνταιριάξει καθώς δεν είναι καθόλου fashion forward. Και δεν έχει και άδικο καθώς η Kate (θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ;) ως επί το πλείστον φορά παπούτσια L.K. Bennett, τα οποία σίγουρα δεν είναι και τα ιδανικά για τη μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας –μέχρι και η Leighton Meester στο Gossip Girl θα τα σνόμπαρε αν της τα έφερνε αντί για Roger Vivier ο πρίγκιπας της.

Όμως, δεν είναι μόνο ο Nicholas που δεν επικροτεί το στυλ της, καθώς πέρυσι και το avant-garde σχεδιαστικό δίδυμο των Viktor & Rolf την αποδοκίμασε για τις επιλογές της σε μαλλιά και μακιγιάζ.
Queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ