2015-04-15 14:07:13
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ... ΜΠΟΡΕΙΣ!
Την πρώτη ευκαιρία να... «σπάσει» την έδρα της Μπαρτσελόνα έχει απόψε ο Ολυμπιακός στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Πλεονέκτημα έδρας δεν έχει, στη Βαρκελώνη δεν έχει κερδίσει ποτέ, βασικά του ατού δεν είναι στο 100% μετά από τους τραυματισμούς τους… ωστόσο ο Θρύλος μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μένει να το αποδείξει στη σειρά που αρχίζει απόψε (20:00, Novasports 3) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τουλάχιστον μια νίκη στο... «σπίτι» των Καταλανών και η πρώτη, ίσως και καλύτερη, ευκαιρία είναι σήμερα. Ο Βασίλης Σπανούλης κυρίως και ο Οθέλο Χάντερ κατά δεύτερο λόγο υπάρχει αισιοδοξία πως θα αγωνιστούν, αλλά μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι έχοντας απουσιάσει για ένα μήνα και οκτώ μέρες αντίστοιχα από τις προπονήσεις.

Η άμυνα του Θρύλου, κορυφαία στη φετινή Ευρωλίγκα, θα επιχειρήσει να σταματήσει την καλύτερη επίθεση σε σετ παιχνίδι στη διοργάνωση, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο... break και να αποκτήσουν άλλο νόημα τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ.


Η Μπαρτσελόνα, που μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μόνες ομάδες με δέκα συνεχείς παρουσίες στα προημιτελικά, θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της, που φέτος έχει αλωθεί μόνο από την Μπανταλόνα στο πρωτάθλημα και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (σε ένα αδιάφορο παιχνίδι) στην πρώτη φάση. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει να αντιμετωπίσει την κούραση των παικτών του, που την Κυριακή έχασαν το ντέρμπι από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ωστόσο επανέρχεται ο Τζάστιν Ντόελμαν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ο Θρύλος θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κάνει άλλη μία υπέρβαση, για να αποδείξει πως όσα προβλήματα και να αντιμετωπίζει, εκείνος ΜΠΟΡΕΙ! Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ για να πάρουν αυτό που θέλουν και το σίγουρο είναι πως ξέρουν από... δύσκολα και γνωρίζουν πως να βγουν νικητές!

Θρύλε, γερά, ΜΠΟΡΕΙΣ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ