2015-04-16 09:54:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ... ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-1!
Ανασυγκρότηση, πολύ βίντεο-ανάλυση των λαθών του πρώτου αγώνα και προπόνηση στο γήπεδο της Μπανταλόνα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Ο πρώτος προημιτελικός ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό που από σήμερα το πρωί, έχει στραφεί στο αυριανό (22:00) δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του, θα αναλύσουν από το πρωί στο ξενοδοχείο σε βίντεο στους παίκτες τι πήγε στραβά και οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα, με στόχο την άμεση αγωνιστική και ψυχολογική βελτίωση που απαιτούνται για να επανέλθει η ομάδα άμεσα και να διεκδικήσει το 1-1.

Παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο θα επανεξετάσει σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά τους μικροτραυματισμούς που απεκόμισαν οι Πρίντεζης (αγκωνιά στη μέση) και Ντάνστον (χτύπημα στην κνήμη) αν και αμφότεροι αισθάνονται πολύ καλύτερα και αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση.


Ο Ολυμπιακός, θα προπονηθεί στις 21:00, αλλά όχι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας Χάντμπολ της Μπαρτσελόνα το γήπεδο δεν είναι διαθέσιμο για σήμερα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στο γήπεδο της Μπανταλόνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", «Palau Olympic» που βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Βαρκελώνης στην ομώνυμη περιοχή.

Στη Βαρκελώνη, αναμένεται αύριο και ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αφού ο αδερφός του Γιώργος, βρίσκεται από χθες στην πόλη και παρακολούθησε την πρώτη αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα», όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ