2015-04-23 00:04:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!
Σιγά που δε θα έφταιγε η διαιτησία και αυτή τη φορά για κάποιους! 

Αντί να λένε πάλι καλά που στον προηγούμενο αγώνα ο... Ηττούδης έκανε περίεργες επιλογές και έτσι κατάφεραν να κάνουν έστω μία νίκη (αναγκαία αφού υπάρχουν και... τσουχτερά πρόστιμα), μιλάνε για τη διαιτησία, ενώ έχουν υποστεί 3 διασυρμούς σε 4 αγώνες! 

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο όμως, έτσι κι αλλιώς εμείς έχουμε... ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που μας περιμένουν και δεν υπάρχει χρόνος ν'ασχοληθούμε περισσότερο με ομάδες εκτός Ευρωλίγκας.

Δείτε τι έγραψαν τα πράσινα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας : 

prasinanea.gr : Πάλεψε όσο μπορούσε

Η ΤΣΣΚΑ "τελείωσε" τη δουλειά στο ΟΑΚΑ (55-74), με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για το Final Four της Μαδρίτης. Πάλεψε ο Παναθηναϊκός αλλά "πλήρωσε" το κακό τρίτο δεκάλεπτο.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε απόψε (22/4) στο ΟΑΚΑ, με θύτη την ΤΣΣΚΑ
. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επιβλήθηκε των "πρασίνων" με 74-55 και έγινε η δεύτερη ομάδα (μετά τη Φενέρμπαχτσε) που έκλεισε θέση στο Final Four της Μαδρίτης. Από την πλευρά του, το "τριφύλλι" πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά υστερούσε τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Κάτι που φάνηκε στην πορεία της αναμέτρησης, οπότε και η διαφορά άρχισε να "ανοίγει" υπέρ των Ρώσων.

leoforos.gr : ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 74-55 από την ΤΣΣΚΑ αλλά οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν σταμάτησαν να τραγουδούν μέχρι το τέλος δίνοντας το σύνθημα για το Πρωτάθλημα!

Εκεί που οι «πράσινοι» άρχιζαν να… πατούν το γκάζι, οι διαιτητές ήταν εκεί για να τους φρενάρουν. Με το σκορ 31-28 υπέρ της ΤΣΣΚΑ 1:19’’ πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου, οι διαιτητές χρέωσαν με ανύπαρκτο φάουλ τον Μαυροκεφαλίδη πάνω στον Ντέ Κολό και στη συνέχεια εξάντλησαν την αυστηρότητά τους δίνοντας τεχνική ποινή στον Ιβάνοβιτς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ