2015-05-02 19:40:11
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Ο Ρομπέρτο σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη φιέστα της Κυριακής, τονίζοντας πως θα είναι μία γιορτή για όλους.

O Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού είπε στη NOVA για:

Την φιέστα της Κυριακής: «Θα είναι μία γιορτή για όλους. Όποιος θεωρείται μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν θα είναι μία φιέστα που θα αφορά μόνο τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αφορά όλους όσοι υπέφεραν και όσοι προσπάθησαν και στήριξαν την ομάδα για να τα καταφέρει και φέτος και να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Την διαδρομή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν δύσκολο. Ήμασταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τους αντιπάλους μας. Εκείνοι δεν είχαν κάνει ακόμα το λάθος. Τα πράγματα για εμάς φαίνονταν δύσκολα. Πάντα, όμως, πιστεύαμε και ξέραμε ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δε σταματήσαμε ποτέ να προσπαθούμε. Τελικά το κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά».

Το που αφιερώνει τον τίτλο: «Φυσικά θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου. Κυρίως στα παιδιά μου που πέρυσι ήταν στη φιέστα μαζί μας, αλλά φέτος δε θα τα καταφέρουν να έρθουν. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στους φιλάθλους και σε όσους μας υποστηρίζουν».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ