2015-05-04 18:12:06
Φωτογραφία για To PRWeek ανέδειξε την Weber Shandwick ως 2015 Global Agency of the Year
Η WeberShandwick, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, αναδείχθηκε ως... GlobalAgencyoftheYear από το PRWeek. Κατά την ετήσια εκδήλωση για τα GlobalAwards, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το PRWeek απένειμε στον CEO της WeberShandwick, AndyPolansky, τον τίτλο του GlobalProfessionaloftheYear (Agency). Αναφερόμενο στις ως άνω διακρίσεις το PRWeek δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η WeberShandwick καινοτόμησε στην παροχή παραδοσιακών υπηρεσιών ενσωματώνοντας σε αυτές υπηρεσίες socialmedia, digital, content, publishing, advertising, PR και publicaffairs, που οδηγούν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα των πελατών της. Με αυτή την αντισυμβατική προσέγγιση παρήχθησαν και αντισυμβατικά αποτελέσματα.»

Τα PRWeek GlobalAwards αναγνωρίζουν υπηρεσίες και προγράμματα που αλλάζουν τα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά. Το βραβείο GlobalAgencyoftheYear απονέμεται στην επιχείρηση που αποδεικνύει υψηλά επιχειρηματικά αποτελέσματα, ανάπτυξη ταλέντου, συλλογική ηγεσία, καινοτομία καθώς και εξαιρετικές σχέσεις με πελάτες από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές ηπείρους.


“Κάθε μέρα επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε την πλήρη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου μας στους πελάτες, μέσω διεθνών συνεργασιών καθώς και την απαράμιλλη δέσμευση μας για δημιουργικότητα, καινοτομία και στρατηγική σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο AndyPolansky. “H τιμή αυτή αποτελεί μια παρακαταθήκη τόσο για την ομάδα όσο και για τους πελάτες μας που ξεπερνάνε τα όρια, δίνοντας προστιθέμενη αξία σε διαφορετικές πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Η διάκριση PRWeek’sGlobalProfessionaloftheYear (Agency) απονέμεται στο πρόσωπο που φέρει καινοτομία και ηγετικές ικανότητες στο επάγγελμά του και στο agency διεθνώς. Υπό την ηγεσία του AndyPolansky, η WeberShandwick θεωρείται η social, digital και advertisingagency με τις υψηλότερες επιδόσεις από τους μεγαλύτερους πελάτες, οδηγώντας την σε ηγετική θέση στο digital, socialmedia και contentmarketing. Η WeberShandwick κέρδισε και το βραβείο BestPlacetoWork από το PRWeek και το AdvertisingAge.

Στο πλαίσιο αυτό το PRWeek ανέφερε: “Η πελατοκεντρική πολιτική του AndyPolansky με εντυπωσιακές επιδόσεις, καθορίζοντας ξεκάθαρους στόχους που οδήγησαν σε δυνατά αποτελέσματα, ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στην WeberShandwick, στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων καθώς και πέραν αυτού.”

“Ο Αndy είναι ένας μέντορας, ένας έμπιστος συνεργάτης και ένας ηγέτης που εμπνέει όλους μας στην εταιρία,” επεσήμανε ο GailHeimann, πρόεδρος της WeberShandwick. “Προσωποποιεί τη δέσμευσή μας για συνέργειες, κινητοποιώντας όλες τις ομάδες σε όλο το δίκτυό μας να προσφέρουν άριστες και δυναμικές λύσεις στους πελάτες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση του με αυτή την τιμητική διάκριση.»

Η διάκριση PRWeek GlobalAgencyoftheYear αποτελεί μια από πληθώρα διακρίσεων που έχει κερδίσει η WeberShandwick, μεταξύ άλλων διακρίθηκε ως η PRWeek’s 2015 U.S. LargeAgencyoftheYear και TheHolmesReport’sGlobalAgencyoftheYear το 2014. 

Η WeberShandwick ήταν η μοναδική εταιρία δημοσίων σχέσεων που βρίσκεται στη λίστα AdvertisingAgeAgencyA-List 2014 και 2015, που της απονεμήθηκε Gold, Silver και BronzePRLions στο 2014 CannesLionsFestivalofCreativity.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ