2015-05-04 20:21:20
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ... ΧΑΡΑ!
Ο Φράνκο Χάρα έζησε... ανεπανάληπτες στιγμές στη χθεσινή φιέστα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας με μεγάλη χαρά τον πρώτο του τίτλο με τα ερυθρόλευκα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός κατά τους πανηγυρισμούς στο Καραϊσκάκη, μιας και κατάφερε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επόμενος στόχος, φυσικά είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου, που με δικό του γκολ μάλιστα έδωσε την πρόκριση στον Θρύλο στα ημιτελικά του θεσμού στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Χάρα ανέβασε φωτογραφία με την οικογένειά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, έχοντας γράψει μάλιστα κι ένα εκπληκτικό μήνυμα, ευχαριστώντας τον Θεό και την όμορφη οικογένειά του.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Ζήτησα από το Θεό δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει πιο δυνατό… Ζήτησα σοφία και μου έδωσε προβλήματα για να τα λύσω… Ζήτησα ευημερία και μου έδωσε μυαλό και δύναμη να δουλέψω… Ζήτησα αξία και μου έδωσε εμπόδια να τα ξεπεράσω… Ζήτησα χάρες και μου έδωσε ευκαιρίες… Ζήτησα πλούτη και μου έδωσε την οικογένειά μου…».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ