2015-05-07 13:10:15
Φωτογραφία για «ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΑΤΣΟΥ»
Η καθιέρωση στην Πρέμιερ Λιγκ αποτελει τον μεγάλο στόχο του Κριστιαν Ατσού μολονότι δεν έχει πάρει ευκαιρίες από την Έβερτον. Ο Ολυμπιακός... καραδοκεί, με τον ατζέντη του μέσω του "gazzetta.gr" να παραπέμπει στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο εξτρέμ της Τσέλσι, Κριστιάν Ατσού, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Έβερτον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ποντάρει πολλά στις σχέσεις του με τον συμπατριώτη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γκανέζος διεθνής δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα «ζαχαρωτά», ωστόσο εξακολουθεί να θεωρεί πως μπορεί να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή καριέρα επί αγγλικού εδάφους αν του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο ατζέντης του νεαρού άσου, Αμπντούλ Χαγιέ Γιαρτέι, στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θα επιθυμούσε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Ατσού στην Πρεμιερ Λιγκ.


«Ο Ατσού είναι ένα παιδί που πιστεύει στις ικανότητες του. Θεωρεί πως χρειάζεται χρόνο για να δείξει τι αξίζει. Το όνειρο του ήταν πάντα να κάνει καριέρα στην Αγγλία και θεωρεί πως μπορεί να τα καταφέρει.

Σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στην Πόρτο. Από τότε έλεγε πως θα καταφέρει να κάνει μία σπουδαία καριέρα».

Ο Γκανέζος ατζέντης, ο οποίος είναι παράλληλα πρόεδρος της ομάδα Cheetah FC, τονίζει πως ο πρώην άσος της Φίτεσε δεν πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθεια που καταβάλει.

«Για μένα πρέπει να μείνει στην Αγγλία και να βρει έναν σύλλογο που θα εκτιμά το ταλέντο και θα θελήσει να επενδύσει πάνω του. Εάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός θα πρέπει πρώτα να απευθυνθεί στην Τσέλσι προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του, αφού εκεί ανήκει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ