2015-05-13 10:55:12
Φωτογραφία για Κούγιας: Δεν μετανιώνω που πήγα την Παναχαϊκή στην Κόρινθο - Δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν τον βρίζουν στην Πάτρα
Αμετανόητος δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας στην απόφασή του να πάρει την Παναχαϊκή από την Πάτρα και να την βαπτίσει... Κόρινθο! Μιλώντας σήμερα στον Max Fm και τον Κωνσταντινο Φλαμή δήλωσε και πάλι πως... έμεινε αβοήθητος, πως τον αντιμετώπισαν εχθρικά από την ερασιτεχνική και τον Δήμο και πως θα επιμείνει στην απόφασή του. "Πως θα ζήσω τα παιδιά μου; Εχω χαλάσει 7 εκατομμύρια ευρώ" είπε΄. Τα έβαλε δε με τα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας που καλούν "πρεζάκηδες", οπως είπε, για να μιλούν για την Παναχαϊκή και να βρίζουν τον μεγαλομέτοχο.

Ο κ. Κούγιας σε σχέση με τα έξοδα του γηπέδου Κορίνθου είπε πως αυτά θα καλυφθούν... από τα εισιτήρια και πως το κέτερινγκ που θα ταίζει τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής δίνεται... δωρεάν από φίλο του στην Κόρινθο ο οποίος είναι πελάτης του. Είπε ακόμη πως δεν τον ενδιαφέρει αν τον βρίζουν στην Πάτρα και αν θα καταγραφεί στην ιστορία της πόλης ως ο καταστροφέας της Παναχαϊκής.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Στον Max FM μίλησε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων κ. Νανόπουλος. Είπε ότι είναι παράνομμη η χορηγία από τον Δήμο και ότι στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα φέρει το θέμα προς συζήτηση. Κατηγόρησε τον Δήμαρχο πως δεν ενημέρωσε κανέναν και πως ούτε καν έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Πηγη: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ