2015-05-14 18:54:29
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!
Χαρούμενος με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 και... ανυπόμονος για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δηλώνει ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων μίλησε στον «Γαύρο» και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως αν ο Ολυμπιακός παλέψει, θα κερδίσει!

Τι είπε για τον εαυτό του, το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό της Ευρωλίγκας και τα σημεία που θα κρίνουν τον ημιτελικό με τη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Οι πιθανότητες, αλήθεια, είναι πολύ καλές για εμάς. Εχουμε παίξει κι άλλες δύο φορές μαζί τους. Τους νικήσαμε και πριν, αλλά χάσαμε κιόλας. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο σκληρά γίνεται και να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε συνήθως. Παράλληλα, πρέπει να προσέξουμε και να δούμε τα λάθη μας από το τελευταίο παιχνίδι που είχαμε μαζί τους, αφού ξέρεις ότι ο ημιτελικός είναι μόνο ένα παιχνίδι. Ενα ματς, για να δείξουμε αυτό που έχουμε. Να βγάλουμε όλη την ενέργεια που έχουμε, για να βγούμε να κερδίσουμε».


Για την παρθενική του εμφάνιση σε Final 4: «Δεν έχω ξαναπάει ποτέ στο Final 4. Αλήθεια, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω και τι θα συμβεί εκεί. Είναι η πρώτη μου φορά που φτάνω σε αυτό το επίπεδο, αλλά εάν έχουμε αυτή την ψυχολογική πίεση, είναι κάτι που μόνο καλό θα μας κάνει και θα μας βοηθήσει. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, είναι απλά μπάσκετ και ποιος το θέλει περισσότερο. Ποιος θα παλέψει περισσότερο για να πάρει τη νίκη».

Για το πώς νιώθει που φέτος θα είναι στο Final 4: «Είναι φανταστικό αυτό που νιώθω», είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Αμερικανός και συνέχισε: «Είχαμε αρκετό χρόνο μετά από τις χαρές των τελευταίων ημερών να ηρεμήσουμε και να καταλάβουμε αυτά που έχουμε πετύχει. Ακόμα και να δούμε τι έχουμε μπροστά μας και να συνειδητοποιήσουμε την ευκαιρία που έχουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού».

Για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ: «Πιστεύω, το κλειδί για μας θα είναι η δουλειά που έχουμε κάνει όλη αυτήν τη χρονιά. Εχουμε δουλέψει τόσο πολύ, ειλικρινά. Οπότε, για μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο... μονοπάτι. Να συνεχίσουμε να παίζουμε την ίδια άμυνα, να μην προσπαθούμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα απ' ό,τι πρέπει. Να μοιράζουμε την μπάλα. Να παίζουμε το ίδιο στην άμυνα. Να παίζουμε με πάθος και να είμαστε επιθετικοί και πάνω απ' όλα, να είμαστε προσεκτικοί. Εξάλλου, είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει να παλεύουμε. Οπότε, εάν πάμε εκεί για να παλέψουμε, τότε θα κερδίσουμε».

Για το αν νιώθει καλά που έχει στο πλευρό του παίκτες «μπαρουτοκαπνισμένους», με μπόλικη εμπειρία από Final 4: «Και βέβαια, εννοείται. Το είδες και στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και φαινόταν αυτό πεντακάθαρα. Ολα τα παιδιά που είχαν την εμπειρία, έπαιξαν πάρα πολύ καλά και ήταν σημαντικοί. Είναι, λοιπόν, τέλειο για μας, που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά τι θα συναντήσουμε στη Μαδρίτη, που τους έχουμε δίπλα μας. Ειδικά τώρα, θα τους χρειαστούμε».

Για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού που κατέκτησε για 2η σερί χρονιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ειδικά τη φετινή χρονιά, είναι πιο σημαντικό αυτό για μένα, γιατί πιστεύω πως ήταν, πραγματικά, μία ομαδική προσπάθεια. Περισσότερο η ομάδα κερδίζει αυτό το βραβείο και όχι εγώ. Και πέρυσι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί, όμως, αυτήν τη χρονιά, νιώθω ότι πολλά από τα παιδιά βγήκαν μπροστά και θυσίασαν τα πάντα, για να είμαστε τόσο καλοί στην άμυνά μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφού ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε στο Final 4 και αυτό λέει πολλά για μας.

Ηταν κάτι που δεν το περίμενα, σίγουρα. Δεν πίστευα ότι θα το πάρω αυτό το βραβείο. Ναι, η ομάδα μας είχε την καλύτερη άμυνα στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ, αλλά δεν πίστευα ότι θα είμαι εγώ ένα από αυτούς που θα το καταφέρει αυτό. Είναι, σίγουρα, μία μεγάλη τιμή να παίρνεις αυτό το βραβείο και θα συνεχίσω να δουλεύω για να τους αποδείξω ότι είχαν δίκιο».

Για τον κόσμο: «Ελάτε στη Μαδρίτη να μας υποστηρίξετε, όπως κάνατε σε όλη τη σεζόν. Θα παλέψουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και ελπίζουμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ