2015-05-28 16:18:59
Φωτογραφία για Πραξικόπημα των ATM! Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους για να υποστηρίξουν το capital control της Μπακογιάννη
Αποκαλυπτικό του τρόπου άσκησης της αστικής... πολιτικής, του κλίματος τρομοκράτησης που στήνεται με την καθεστωτική προπαγάνδα των ΜΜΕ, αλλά και υπογείως με περίεργες φήμες, είναι η παρακάτω ανάρτηση του onalert.gr που καταδικάζει τη διασπορά πληροφοριών περί εξόδου των τεθωρακισμένων στους δρόμους:

«Να γελάς ή να κλαις; Δημοσιογράφοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα για “περίεργες κινήσεις τεθωρακισμένων στους Αγίους Αναργύρους”! Η φήμη δεν άργησε να… “χτιστεί”. Σε γραφείο πρώην ΥΕΘΑ, άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα και να ρωτάνε τι συμβαίνει. Η… φήμη έλεγε ότι τα τεθωρακισμένα βγαίνουν για να “φυλάξουν τις τράπεζες εν όψει κραχ και “στεγνώματος” των ATM”!!!

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τους “ανησυχούντες σεναριογράφους” ότι στους Αγίους Αναργύρους βρίσκεται το 301 Εργοστάσιο Βάσης, όπου τα τεθωρακισμένα του στρατού μας πηγαίνουν …για σέρβις! “Έπεσε” απλά πολύ δουλειά σήμερα και κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να …ξαναβγάλουν για πολλοστή σειρά τον στρατό στο δρόμο! Αυτή τη φορά όχι για πραξικόπημα αλλά για φύλαξη ATM!!!


Ψυχραιμία…»

Η αρχή των φημών έγινε φυσικά, από ποιον άλλον, από μια εκπρόσωπο της οικογένειας Μπακογιάννη, λες και η πολιτική ανωμαλία τη χώρα μας έχει συνώνυμο!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μοακογιάννη υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, πως «αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control», όπως συνέβη και στην Κύπρο.

Και πρόσθεσε: «Θα πηγαίνουμε στα ΑΤΜ των τραπεζών και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη παρά μέχρι ένα όριο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή».

Αλλά ο εκβιασμός του εργαζόμενου λαού μας για να αποδεχτεί το νέο Μνημόνιο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνδυασμό με την ανατροπή της εκφρασμένης λαϊκής βούλησης των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, είχε και συνέχεια:

Η πρώην ΥΠΕΞ των κυβερνήσεων ΝΔ που οδήγησαν στην χρεωκοπία, για να ψηφίσει αργότερα τα Μνημόνια του κοινωνικού και εργασιακού Μεσαίωνα, «κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή «να την ψηφίσουμε όλοι οι άλλοι» και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας» υποστήριξε και επεσήμανε ότι «αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Ο λαϊκισμός του πολιτικού συστήματος μας έφερε εδώ».

Εμείς θεωρούμε ότι ο Στρατός σε καμιά περίπτωση δε μπορεί και δε πρέπει να κινηθεί εκτός του μαντρότοιχου των στρατοπέδων.

Κανείς εξάλλου στρατιώτης και στέλεχος δεν πρόκειται να στρέψει τα όπλα του κατά του λαού μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ