2015-05-31 17:01:07
Φωτογραφία για Χτύπησε η καρδιά της ξανά όταν ξάπλωσε δίπλα της ο γιος της! [photos]
Είναι από τα θέματα που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. H Holly Tseng έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή της, στο νοσοκομείο Queen Elizabeth της Βρετανίας, όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κινεζικής καταγωγής γυναίκα λιποθύμησε μέσα στο σπίτι της την παραμονή της περασμένης Πρωτοχρονιάς. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε πονοκεφάλους, έπαιρνε παυσίπονα και ο γιατρός, της είχε πει ότι η αιτία ήταν η έλλειψη ύπνου. Όμως μία ώρα μετά το συμβάν, εκείνη λιποθύμησε και πάλι.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, μετά από εξετάσεις, έγινε η διάγνωση αυτή έδειξε πως η γυναίκα πάσχει από μυοκαρδίτιδα. Λίγο αργότερα, η Holly, που γυμνάζεται πολύ τακτικά, έπαθε την πρώτη ανακοπή. Mάλιστα οι γιατροί την επανέφεραν 45 φορές και μετά έπαθε και δεύτερη ανακοπή. Μετά από πολλές ώρες και μεγάλο αγώνα κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν και της τοποθέτησαν ένα σε μηχάνημα που δίνει αίμα στην καρδιά. Μάταια όμως, αφού η μεταμόσχευση καρδιάς ήταν τελικά απαραίτητη.


Τότε ήταν που η εν λόγω γυναίκα κλονίστηκε. Ζήτησε να δει τον 3 μηνών γιο της, όμως όταν τον έφερε ο άνδρας της, Jason, ήταν αδύνατο για εκείνη να παίξει μαζί του, αφού δεν είχε δυνάμεις. Οι γιατροί της είχαν δώσει ελάχιστες ελπίδες ζωής, καθώς η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπά χωρίς υποστήριξη, όταν έζησαν το απίστευτο: Μόλις ο μόλις τριών μηνών Jordan, ξάπλωσε δίπλα στη μαμά του, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει από μόνη της!

H 36χρονη, που δεν είχε δει το μωρό της για 10 ημέρες, υποστήριξε όταν πλέον συνήλθε ότι η χαρά που τον είδε ήταν αυτή που της έκανε καλό και ενεργοποίησε την καρδιά της. «Το μωρό μου με έσωσε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Με έκανε να συνεχίσω να το παλεύω, με έκανε πιο δυνατή και να αποφασίσω να γίνω καλύτερη. Με βοήθησε να ανακάμψω», δήλωσε η νεαρή γυναίκα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ