2015-06-05 14:18:58
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΘΡΥΛΟ!
Ο Ερίκ Αμπιντάλ εξακολουθεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, όπου και αν βρίσκεται και μάλιστα κάθε φορά έχει και κάτι νέο να πει για τις συνθήκες που συνάντησε στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος παλαίμαχος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην "lavanguardia.com" και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό με τον τρόπο του.

Σε ερώτηση λοιπόν γιατί επέλεξε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και όχι με την Μπαρτσελόνα, ο Αμπιντάλ απάντησε.

«Δεν είναι ότι δεν ήθελα να δουλέψω με την Μπαρτσελόνα. Αγαπώ την ομάδα, θα ήθελα να επιστρέψω, αλλά υπάρχει χρόνος. Είμαι άνθρωπος που σέβεται και δεν μπορούσα να φύγω από τον Ολυμπιακό μετά από μόλις έξι μήνες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν δούλεψα, αλλά θα ήταν σαν να τους αφήνω, λέγοντάς τους ψέματα και χωρίς να τους σεβαστώ. Μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω όπως ήθελα, παίζοντας στο Champions League. Είναι όλα θέμα τιμής. Έχω, πάντως, μια προσφορά από την Μπαρτσελόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμπιντάλ και επειδή η συζήτηση αναλώθηκε περισσότερο στον τελικό της ισπανικής ομάδας με τη Γιουβέντους για το Champions League, ο Γάλλος αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Θρύλου με τους Ιταλούς.


«Πριν φύγεις, έπαιξες φέτος ενάντια στη Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό. Και κερδίσατε», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ, για να απαντήσει ο Αμπιντάλ.

«Κάναμε δύο καλά παιχνίδια. Κερδίσαμε 1-0 στην Ελλάδα και εκεί χάσαμε 3-2. Αλλά η Γιουβέντους έχει ωριμάσει από τότε. Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως έφτασε έως το τέλος από τον τρόπο που παίζει, από τη νοοτροπία που έχει και από το πώς επιτίθεται και αμύνεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ