2015-06-06 18:24:55
Φωτογραφία για Στην τελική ευθεία ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, ακριβώς μία εβδομάδα πριν την εκκίνηση, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει ήδη τις 520 και στους τρεις αγώνες (ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων, σκυταλοδρομία 3 επί 7.000 μέτρα και δρόμο αντοχής 7.000 μέτρων)! Οι εγγραφές πάντως θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου, όπου και θα κλείσουν οριστικά (δε θα υπάρξει παράταση για καθαρά τεχνικούς λόγους, ούτε θα γίνονται εγγραφές την ημέρα του αγώνα).

Πανελλαδική η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών, οι οποίοι φορώντας ό,τι πιο έντονο χρωματικά αναμένεται να μονοπωλήσουν τα βλέμματα των θεατών, σε μια πόλη φωτεινή, ζωντανή, όλο κέφι, κόντρα στα καθημερινά εμπόδια!

Οι καταστηματάρχες των καφέ της πόλης δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και να υποστηρίξουν τους θεατές και τους επισκέπτες της βραδιάς, αρκετοί μάλιστα μαθαίνουμε ότι ετοιμάζουν ευχάριστες εκπλήξεις και προσφορές για τους πελάτες τους. Σε μια πόλη χωρίς αυτοκίνητο στους εμπορικούς δρόμους, με οριοθετημένη διαδρομή ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση τόσο των αθλητών όσο και των πεζών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, τα μόνα που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση και φωτεινά άνετα ρούχα!


Χωρίς τη στήριξη όμως των χορηγών μας δε θα είχαμε φτάσει στα σημερινά επίπεδα οργάνωσης και συμμετοχών. Οφείλουμε λοιπόν ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις επιχειρήσεις: ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, COFFEE BRANDS, ΕΛΠΑ, Aquarέλα & Carousello, GOODY’S, AMSTEL Radler, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΠΑΤΡΑΣ, αχαϊκο xoriatiko, OSHEE, ΔΟΥΒΡΗΣ, F.KATRAOURAS, Hotel Castello, ΘΕΜΕΛΙΟ, DUE PIANI, mods, cyta, COMPUTER KEY, NEXUSlife, TEMPO24.gr και ANT1radio.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.nightrunpatras.gr Επίσης, δηλώσεις εθελοντών στον inbox της ιστοσελίδας και στο facebook: Night Run Patras (NRP).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ