2015-06-12 13:13:23
Φωτογραφία για Άραξος: Πετούν τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη
"Φτερά" στο αεροδρόμιο του Αράξου, δίνει η γραμμή για Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις της astra airlines ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και αν κάτι προκαλεί εντύπωση σχετικά με το πόσο ανάγκη είχε η περιοχή το συγκεκριμένο δρομολόγιο, είναι το γεγονός ότι οι πτήσεις είναι σχεδόν κλεισμένες έως το τέλος Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και όλα δείχνουν ότι αυτές οι πτήσεις θα αποτελέσουν άξονα ανάπτυξης παρόμοιων πτήσεων εσωτερικού.

"Κάναμε αγώνα για να το επιτύχουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε να επεκταθούν οι πτήσεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου" λέει ο αερολιμενάρχης "Επίσης δίνουμε αγώνα για να κάνουμε δρομολόγια για Κρήτη. Τώρα με τη Θεσσαλονίκη και τη ζήτηση που παρουσιάζει, ίσως προκύψει ενδιαφέρον".

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη θα έρθει στον Άραξο στις 14.50. Στις 15.20, θα γίνει η αναχώρηση από τον Άραξο.

Το γεγονός θα εορταστεί σε ειδική τελετή σε συνεργασία με τον Επιμελητήριο Αχαϊας και τον Πρόεδρο Πλάτωνα Μαρλαφέκα, αλλά και με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής και τον Γιώργο Κοτοπούλη.


O Άραξος που ξεκινάει τις πτήσεις για το εξωτερικό αν και η φουλ σεζόν του είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, κάνει πτήσεις προς Κύπρο, Ρωσία, Γερμανία (Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη και Φραγκφούρτη), Αυστρία, Ιταλία, Ουκρανία και Πράγα.

Από το 2012, η κίνησή του έχει τριπλασιαστεί. Οι συχνότερες πτήσεις του είναι αυτές από και προς Ρωσία και Γερμανία και βεβαίως οι καλύτεροι πελάτες του είναι οι Ρώσοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ