2015-06-13 12:18:25
Φωτογραφία για Ηρωίνη βρήκε η Δίωξη Ναρκωτικών στον καταυλισμό της Εγλυκάδας
Μετά από αρκετές ημέρες παρακολούθησης η Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σήμερα στις 6 τα ξημερώματα πραγματοποίησε, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Οι άνδρες της Δίωξης είχαν ήδη εντοπίσει και θέσει υπό παρακολούθηση συγκεκριμένα άτομα που έκαναν διακίνηση ουσιών καθώς και σημεία στον καταυλισμό των Ρομά και σήμερα το πρωί έκαναν εκτεταμένες έρευνες στα σημεία όπου είχαν κρύψει ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες και εντόπισαν και κατάσχεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στις "κρυψώνες" αυτές εντοπίστηκαν αρκετά φιξάκια ηρωίνης τα οποία συνολικά φθάνουν την ποσότητα των 120 γραμμαρίων, ενώ ήδη έχουν γίνει πέντε συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένας από τους άνδρες που κατεδίωξαν οι αστυνομικοί, έβγαλε πιστόλι και το έστρεψε εναντίον του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή στο σημείο.

Τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη, τον συνέλαβαν, κατέσχεσαν το όπλο καθώς και ένα ακόμη που έφερε μαζί του.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ