2015-06-13 19:31:24
Φωτογραφία για Euro 2016 - Προκριματικά: Η Ελλάδα κόντρα στα Νησιά Φερόε μόνο για νίκη
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την άφιξή του στα Νησιά Φερόε μετέβη στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση.Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να καταφέρνουν να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο, έστω και για μια φορά πριν από τον κρίσιμο αγώνα, αφήνοντας πίσω τους την ταλαιπωρία που υπέστησαν το τελευταίο 24ωρο.

Η προπόνηση ξεκίνησε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επιθεση και συνεχίστηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.Ο Μαρκαριάν έχει αποφασίσει για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα με ποδόςφαιρο πρωτοβουλίας για το γκολ αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα για το μηδέν κι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Φορτούνης θα ειχε αποφασίσει για το βασικό σχήμα και τους 11. Εχει αποφασίσει για τους 10 και για τον 11ο θα αποφασίσει αύριο.

Οι 10 που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν ειναι οι Καρνέζης στην εστία, Τοροσίδης και Σταφυλίδης στα πλάγια, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ οι Σάμαρης και Κονέ. Φετφατζίδης και Χριςτοδουλουλος οι δυο απο τους τρείς της μεςαίας γραμμής με τον Νίνη να συγκεντρώνει της μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήςει ως κεντρικός χαφ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ταχτσίδης με τον Κατσουράνη να εχει τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Μήτρογλου στην θεση του κεντρικού επιθετικού συμπληρώνει την ενδεκάδα.

Πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ