2015-06-22 19:38:18
Φωτογραφία για ΤΟΥΣΚ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ VD
Μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει πια πολιτικό παιχνίδι και ότι απομένει μόνο μία εβδομάδα έως την περάτωση του προγράμματος απέστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ενώ χαρακτήρισε την τελευταία ελληνική πρόταση «πραγματική πρόταση».

«Ζήτησα να υπάρξει αυτή η άτυπη σύνοδος γιατί ο χρόνος μας πιέζει όχι μόνο την Ελλάδα, όλους. Έχουμε μόνο μία εβδομάδα μέχρι την περάτωση του προγράμματος. Αυτή η στρατηγική του περίμενε και θα δούμε πρέπει να τελειώσει».Ξεκαθάρισε ότι «πρέπει να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος και να σεβαστούμε εξίσου τους φορολογούμενους όλων των κρατών».

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες έχουμε πει ότι υπάρχει το μεγάλο βάρος των μέτρων που έχει λάβει η Ελλάδα, όλα τα μέλη πρέπει να σεβαστούν το ένα το άλλο, πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, το να παίζουμε παιχνίδια δεν βοηθάει. Δεν μπορεί να υπάρξει πια πολιτικό παιχνίδι. Από τη στιγμή που ζήτησα τη σύνοδο συνέβησαν πολλά υποσχόμενα πράγματα».

Χαρακτήρισε την τελευταία ελληνική πρόταση «μία πραγματική πρόταση μετά από πολλές εβδομάδες. Πρέπει να αξιολογηθεί από τους θεσμούς».

Αναφερόμενος στην Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης ανέφερε: «Όλα τα χαρτιά είναι στο τραπέζι, οι ηγέτες πρέπει να αναλάβουν πλήρη ευθύνη για τις πολιτικές διαδικασίες προκειμένου να αποφευχθεί ένα ατύχημα».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ