2015-06-26 19:25:39
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δύο διακινητές για παράνομη έξοδο 5 αλλοδαπών από τη χώρα
Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, πέτυχαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη 2 διακινητών και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 5 συνολικά αλλοδαπών.

Πρόκειται για έναν 50χρονο  και έναν 35χρονο υπήκοο Αφγανιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, χθες (25-06-2015) το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα τύπου van με οδηγό τον 50χρονο και με συνεπιβάτη τον 35χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού 5 αλλοδαπούς υπηκόους Αφγανιστάν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι παρέλαβαν τους αλλοδαπούς, από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρουν πλησίον της μεθοριακής γραμμής, διευκολύνοντάς την έξοδό τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, για τους παραπάνω αλλοδαπούς προέκυψε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ