2012-05-06 11:02:47
Φωτογραφία για Στις 6 Μάη ψηφίζουμε Ανταρσυα στη Νέα Σμύρνη και παντού

Είμαστε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Σμύρνη.Μας ξέρετε,μας έχετε δει,έχουμε βρεθεί σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, σε κάθε χαρά και λύπη της.Είμαστε μισθωτοί,άνεργοι,νέοι και νέες, άνθρωποι των κινημάτων, του αγώνα,της αξιοπρέπειας,της αριστεράς,της επαναστατικής προοπτικής, της ελπίδας ότι μια άλλη κοινωνία είναι αναγκαία,ότι ένας άλλος δρόμος ζωής υπάρχει στο σήμερα χωρίς ευρώ-μνημόνια-χρέος,αφεντικά και πολιτικούς δούλους τους. Σκοπός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι το όνομα της

Η ευρωπαϊκή ένωση και οι εργοδότες μας θέλουν Έλληνες στην διάλυση της δημοκρατίας,Κινέζους στους μισθούς και στον τρόπο εργασίας,Ισπανούς στην ανεργία με 30% ,Ιρλανδούς στη φορολόγηση των πλουσίων με 15% φόρο,Δανούς στο ΦΠΑ με 25%.Συνεπώς στις 6 του Μάη πρέπει να λυντσαριστούν πολιτικά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ,τα μνημόνια τους, η Ε.Ε.,το ΔΝΤ,η τρόικα,οι μπόμπολες, οι ψυχάρηδες και οι εφοπλιστές,όλα τα συντηρητικά κόμματα και οι επιχειρηματίες του κοινωνικού ολέθρου

. Στις 6 του Μάη είναι ανάγκη να φυσήξει αριστερά με την είσοδο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη βουλή. Γιατί υπάρχει άλλος δρόμος.Με παύση πληρωμών στο ληστρικό χρέος και τη διαγραφή του, με έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, με εθνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων, με ριζική αναδιανομή εισοδήματος προς όφελος της εργασίας, μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά τον κοινωνικό, δημοκρατικό έλεγχο της οικονομίας.

Έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε αυτόν τον άλλο ρεαλιστικό δρόμο. Φάνηκε στις απεργίες, στις καταλήψεις, σε όλες τις προσπάθειες οργάνωσης του λαού.Το έδειξε η Νέα Σμύρνη της αλληλεγγύης στην πάλη της ενάντια στα χαράτσια,το έδειξε η Νέα Σμύρνη των φτωχών στη δημιουργία της εργατικής λέσχη,δλδ. στην προσπάθεια να ζήσουμε αξιοπρεπώς και συλλογικά στο σήμερα.

Μας θέλουν φοβισμένους,μόνους στην κρίση και ανήμπορους. Τα όπλα που μας έδωσαν για να σκοτωθούμε μεταξύ μας,ο άνεργος με όποιον έχει δουλειά,ο δημόσιος υπάλληλος με τον ιδιωτικό, αυτός που παίρνει 500 ευρώ με αυτόν που παίρνει 1000,ο ντόπιος με το μετανάστη,θα τα στρέψουμε ενάντια σε όσους κατάντησαν τους παππούδες μας ζητιάνους,τους γονείς μας άνεργους και εμάς μετανάστες.

Τελικά,λέμε ναι,υπάρχει άλλος δρόμος.Είναι αυτός της ατομικής αξιοπρέπειας,της συλλογικής δράσης,της αλληλεγγύης,της οργάνωσης, του ανυποχώρητου αγώνα,της αντικαπιταλιστικής πάλης,της προσπάθειας για μια κοινωνία χωρίς μνημόνια - χρέος - ευρώ,της προσπάθειας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.Για όλα τα παραπάνω σας καλούμε στις 6 του ΜΑΗ να επιλέξετε την πιο αγωνιστική,μετωπική,αριστερή δύναμη.Έτσι και αλλιώς μετά την παρένθεση των εκλογών όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα τους,στις 7 του Μάη πρέπει ο λαός να επανέλθει πιο μαζικά και σθεναρά στο πεδίο των δύσκολων αγώνων που τον προσμένουν. Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, επειδή η ανταρσία του λαού έχει ξεκινήσει και θα κρατήσει καιρό. Στις 6 του Μάη ας στείλουμε το μήνυμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ παντού.


NewsRoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ