2015-07-06 19:52:18
Φωτογραφία για Όταν ο ΠΑΟΚτσής νέος υπουργός Οικονομικών αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία [video]
Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ στο παρελθόν, ο νέος υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, είχε αποθεώσει τον τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο Ουρουγουανός είχε δώσει το σύνθημα για τον ελληνικό λαό με το μότο του "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Άλλωστε, ο κ. Τσακαλώτος έχει δηλώσει κι άλλες φορές δημοσίως πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

«Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Ζούσα στο εξωτερικό και ερχόμουν τα καλοκαίρια στις γιαγιάδες. Πήγαινα στις μεγάλες ομάδες του ΠΑΟΚ και κόλλησα τον ιό» είχε δηλώσει το 2012, ενώ είχε εκφράσει και τον θαυμασμό του για τον Πάμπλο Γκαρσία και την ιδιοσυγκρασία του.

«Εγώ και τα τρία παιδιά μου έχουμε κάνει t-shirt το «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Ενας λαός δεν μπορεί να εκβιάζεται συνεχώς κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και νομίζω πως η υπερηφάνεια που πηγάζει από αυτό το σύνθημα εκφράζει τον ελληνικό λαό. Θέλουμε Ευρώπη των λαών, όχι των τραπεζών. Δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται τέτοια διλήμματα, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση όπως και ο Γκαρσία» είχε αναφέρει τότε.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής "life" όπου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε αποθεώσει τον Πάμπλο Γκαρσία:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ