2012-05-06 16:39:02
Φωτογραφία για Χάσαμε από καραμπόλα
«Μονόδρομος» είναι η νίκη για την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Κώστας Μανωλάς στην κάμερα του Novasports. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των play off ήταν θέμα τύχης, ενώ συμπλήρωσε πως σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών στο ματς με τους «πράσινους», η ομάδα του θα επιστρέψει στην διεκδίκηση της πρωτιάς.

Αρχικά, ο Μανωλάς τόνισε: «Θα είμαι έτοιμος, αν με χρειαστεί ο προπονητής μου, να αγωνιστώ. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν θέμα τύχης. Από μια καραμπόλα και μια αδράνειά μας ο Γεωργιάδης σκόραρε και χάσαμε ένα σημαντικό βαθμό».

Και συμπλήρωσε: «Με νίκη επιστρέφουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αν όχι, τότε πιστεύω ότι όλα θα κριθούν. Είναι τελικός, πρέπει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Από ότι είδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλός, έχασε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη. Όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν κέρδισε και τώρα έχει άγχος και αυτός. Θα μπει για να κερδίσει, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αξίζαμε την ισοπαλία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Αξίζαμε την ισοπαλία"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ