2015-07-12 19:16:08
Φωτογραφία για Ο Κυπραίος, η κινητή wikipedia... όλα τα ξέρουμε
I see stupid people... παντού όμως!

Ξεκινάς το πρωί από το σπίτι με όρεξη για δουλειά (λέμε τώρα...) ετοιμάζεις το Freddo Espresso σου ή το frappe σου...

μπαίνεις στο αυτοκίνητο και παρακαλάς για μιά φορά έστω, ο καλός Θεούλης να ''φωτήσει'' τους συμπατριώτες σου να είναι πρακτικοί και εύκολοι σήμερα το δρόμο... να μην δημιουργήσουν κίνηση και να είναι ''άψε σβήσε'' στα alt και γενικώς, όταν τους δίνεις προτεραιότητα να περάσουν, να σταματήσουν να κόβουν το κεφάλι τους, να σε βλέπουν σαν χάχες και να θέλουν 35-40 δευτερόλεπτα να στρίψουν... τι εν τούτο το πράμα ρε παιδί μου στη Κύπρο; να περνά το αυτοκίνητο που δίπλα σου και να ''κόφκουν'' το λαιμό τους να σε βλέπουν; Διακριτικότητα πολλή!

Υπάρχουν πρωινά που ο καφές μου θα ''σιωνωστή'' τουλάχιστο 2 φορές απο τα στόπερ που θα πατήσω διότι ο μπροστά αποφάσισε τελευταία στιγμή να τα πατήσει επείδη εν επρολάβενε να περάσει στο round about ή επειδή αποφάσισε τελευταία στιγμή να αφήσει τη Μολδαβή να διασταυρώσει επειδή εφόρεν ''ωραία'' ρούχα... Είναι άθλος το οδήγημα κάθε πρωί... και είναι τραγικότατο να χρειάζεσαι 35-40 λεπτά για να πάς στο προορισμό σου, που σε λογικούς χρόνους δεν χρειάζεσαι πάνω απο 20-22 λεπτά!


Διάβαζα τις προάλλες ότι 59% των Κύπριων οδηγών μιλούν στα τηλέφωνα σαν οδηγούν... δηλαδή εκτός απο αργόσχολοι και αμπάλατοι στο οδήγημα κάποιοι καταντούν και επικίνδυνοι! Αμ δε οι ζώνες ασφαλείας; τα παιδικά car seat; πάντα συνεπέστατος ο Κυπραίος, η κινητή wikipedia... όλα τα ξέρουμε, για όλα έχουμε άποψη!

Την προηγούμενη εβδομάδα δοκίμασα να βρώ ‘’συντόμια’’ ένιώθα σαν μανιτάρι…. ένα μανιτάρι που ξεφύτρωσε σε ένα δάσος έτοιμο να το μαζέψουν για μαγείρεμα… ξεφύτρωνα παντού… εγώ και ακόμα 10 άλλο έξυπνοι σαν εμένα που ήθελαν να ξεφύγουν από τη κίνηση... άδικα όμως... τράβηξα 2 ρουφηξιές απο το καφέ που κατάφερε να μέινει στο ποτήρι μου, μετά απο το ράλλυ που κατάντησα να κάνω, δυνάμωσα το ραδιόφωνο και τράβηξα για τη δουλειά... πάρτο απόφαση ρε Χρύσω... έτσι είναι άμα ζείς σε μεγαλούπολη των πολλών εκατομμυρίων κατόικων Υ.Γ Είμαι σίγουρη ότι πολλοί απο εσάς σίγουρα θα περάσατε 2-3 level στο candy crash εν ώρα οδήγησης...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Camerability : Cydia tweak new  V1.0.1 ($1.49)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Camerability : Cydia tweak new V1.0.1 ($1.49)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ