2015-07-17 19:17:20
Φωτογραφία για Στ. Θεοδωράκης: Δεν θέλω να γκρινιάζω, γιατί είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε μία συμφωνία
Δεν θέλω να γκρινιάζω γιατί παρά τα μεγάλα λάθη, είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε έστω και αυτή τη συμφωνία, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Όπως εξήγησε,  καλύτερα να έχουμε μια κακή συμφωνία παρά να μην έχουμε συμφωνία. «Είμαι χαρούμενος όμως πάνω από όλα γιατί μπορέσαμε να αποφύγουμε ένα Grexit» συνέχισε, ενώ πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει μία πολύ καλύτερη συμφωνία τον Μάρτιο».

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι «το κεφάλαιο Τσίπρας είναι ακόμα ανοιχτό για την ελληνική ιστορία». Όλα θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά του τις επόμενες εβδομάδες, εξήγησε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι Ευρωπαίοι θα εφαρμοστούν πλήρως, υπερνικώντας το παλιό σύστημα και τις συντεχνίες του.

Αναφερόμενος στο ταμείο των 50 δισ. ευρώ, υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει πολύ καλύτερα την περιουσία της, σπεύδοντας να προσθέσει ότι και αυτό θα πρέπει να γίνει με καθαρούς όρους, χωρίς διαφθορά, χωρίς δωροδοκίες, χωρίς πονηριές και με καθαρούς επενδυτικούς κανόνες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ