2015-07-18 12:34:15
Φωτογραφία για ΕΞΤΡΕΜ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΑΛ... «ΧΤΥΠΑΕΙ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στράφηκαν μία ακόμα φορά στο ρόστερ της Άρσεναλ και στους παίκτες που μπορούν να πιάσουν Λιμάνι από εκεί.

Με την κρούση που έκαναν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr", να αφορά τον 22χρονο Βραζιλιάνο Γουέλιγκτον Σίλβα, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί δανεικός στην Αλμερία.

Όσοι τον είδαν με τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου μιλάνε για έναν εξαιρετικό εξτρέμ, που μπορεί να κάνει τον Τζόελ Κάμπελ... γλυκιά ανάμνηση στο Λιμάνι!

Oι άνθρωποι της Άρσεναλ, βέβαια, πιστεύουν πολύ τον νεαρό ποδοσφαιριστή και όχι μόνο δεν θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον δώσουν δανεικό.

Για την ώρα, η απόφασή τους είναι να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Αγγλίας, προκειμένου να παρακολουθούν την εξέλιξή του Από τη στιγμή που είναι στη λίστα με τους δανεικούς όμως, δεν αποκλείεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού...

Δείτε τον εν... δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ