2015-07-21 18:30:55
Φωτογραφία για Tώρα: Μεγάλη φωτιά στο δάσος της Στροφυλιάς στο Κουνουπελάκι - Επιχειρούν δύο καναντέρ - Απομακρύνουν τους λουόμενους
18.24 Η φωτιά έχει αναχαιτιστεί από την πλευρά της Αχαϊας και οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν να την οριοθετήσουν προς την πλευρά του Κουνουπελίου και των Σαμαρεΐκων. Στη μάχη με τις φλόγες έχουν σπεύσει και ομάδες εθελοντών όπως Σώμα Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας. Στην κατάσβεση βοηθούν ολες οι δυνάμεις του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

17.50 Η μεγάλη φωτιά στο Κουνουπελι του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης στα όρια Αχαΐας και Ηλείας ξέσπασε στις 16.55.

20 οχήματα με περισσότερους από 40 άνδρες έχουν ήδη καταφθάσει στην περιοχή ενώ δυο καναντέρ επιχειρούν στο έργο της κατάσβεσης.

Φτάνει στο σημείο κι ο Διοικητής της Π.Υ. Ηλείας - Ζητήθηκαν ενισχύσεις κι από Αχαΐα.

Απειλείται και το δάσος της Στροφυλιάς που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή.

Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες..

17.37 Για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται, ζητήθηκε επειγόντως η αποστολή εναέριων μέσων ενώ απομακρύνθηκαν όλοι οι λουόμενοι από το Κουνουπελάκι το οποίο είναι τυλιγμένο στις φλόγες.


17.05 Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δάσος της Στροφυλιάς στο Κουνουπελάκι. Αυτή τη στιγμή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από την ευρύτερη περιοχή καθώς πνέουν άνεμοι και υπάρχει φόβος άμεσης επέκτασής της στην Καλόγρια.

Στην περιοχή φυσούν ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να έχει πάρει διαστάσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ζητήσει συνδρομή από όμορες περιοχές και από την Αχαΐα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ