2015-07-23 15:26:58
Φωτογραφία για Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου - Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [photos]
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης από το αεροδρόμιο... Marechal Cunha Machado στην πόλη Sao Luis της Βραζιλίας, όταν ένα πουλί προσέκρουσε στο παρμπρίζ μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους σπάζοντας το και γεμίζοντας με αίματα όλους τους επιβάινοντες.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και μέχρι στιγμής έχει περισσότερες από 200.000 προβολές. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος. Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης φαίνονται γεμάτοι αίματα μια και τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο χώρος έχει γεμίσει και φτερά.

                                                                                                                      

Και οι δύο πάντως αμέσως μετά το ατύχημα, αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση καθώς η τρυπά που δημιούργησε το πουλί στο παρμπρίζ ήταν τεράστια.

«Η πλειοψηφία των περιστατικών πρόσκρουσης πτηνών σε αεροσκάφη συμβαίνει συνήθως κατά την απογείωση και την προσγείωση, δηλαδή όταν τα αεροσκάφη βρίσκονται ακόμα πολύ κοντά στο έδαφος. Συνήθως τα πουλιά προσκρούουν σε αεροσκάφη κάτω από τα 3.000 πόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα παρόμοιο γεγονός αποκλείεται να συμβεί και σε μεγαλύτερα ύψη», δήλωσε ο Steve Draper που είναι πιλότος, στον βρετανικό Τύπο. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ