2015-07-24 11:28:19
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 30χρονος Βαγγέλης
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 30χρονος Βαγγέλης Κορμπάκης ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Γορτυνίας, ακριβώς έξω από το 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, ένα τέταρτο περίπου πριν τις 7 χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, που διερευνά το συμβάν, εκείνη την ώρα εκινείτο επί της οδού Γορτυνίας, όπου υπάρχει σήμανση stop, ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi που οδηγούσε μια κοπέλα.

Το αυτοκίνητο επεχείρησε να περάσει κάθετα την οδό Καλαβρύτων, ακριβώς τη στιγμή που περνούσε από το σημείο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 30χρονος.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα ήταν το μηχανάκι με τον 30χρονο να εκσφενδονιστούν σε παρακείμενη κατοικία. Τμήμα του τοίχου του σπιτιού κατέρρευσε, ενώ ο 30χρονος ο οποίος φέρεται ότι δεν φορούσε κράνος, βρέθηκε αιμόφυρτος επάνω στο πεζοδρόμιο.

Περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον 30χρονο, ενώ η οδηγός του οχήματος είχε υποστεί σοκ. Όπως κατήγγειλαν περίοικοι το ασθενοφόρο καθυστέρησε σημαντικά να φτάσει στο σημείο και αφού παρέλαβε τον 30χρονο τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και από εκεί κατευθείαν στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ