2015-07-25 00:18:05
Φωτογραφία για «ΧΤΥΠΑΕΙ»... ΚΙ ΑΛΛΟΝ NBAer Η ΦΕΝΕΡ!
Η Φενέρμπαχτσε έχει αποκτήσει ήδη τους Πέρο Άντιτς και Τζίτζι Ντατόμε από τον «μαγικό κόσμο», αλλά... δεν σταματά εκεί και έχει στη μεταγραφική της λίστα και τον Έκπε Ούντοχ!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four της Εuroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πλέον επιθυμεί... το κάτι παραπάνω, παρά τις αποχωρήσεις των Γκάουντλακ, Μπιέλιτσα και Ζήση.

Οι Σλούκας και Ντίξον έχουν ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας, ενώ οι Ντατόμε, Ερσέκ και Άντιτς «γεμίζουν» τη φροντ λάιν μαζί με τον Γιαν Βέσελι.

Ωστόσο, η ενίσχυση δεν σταματά εκεί και στα υπ' όψιν υπάρχει και το νούμερο 6 του draft του 2010, Έκπε Ούντοχ.

Ο τιμ μάνατζερ των Τούρκων, Ομέρ Ονάν, δήλωσε πως «ο Ούντοχ βρίσκεται στη λίστα μας μαζί με 5-6 ακόμη παίκτες και είμαστε σε συζητήσεις με όλους», επιβεβαιώνοντας έτσι τη φήμη πως η Φενέρ στοχεύει μεταξύ άλλων στον πρώην παίκτη των Κλίπερς για τη θέση «5».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ δεν είχε θέση και ρόλο στο rotation της ομάδας του Λος Άντζελες και αγωνιζόταν περίπου 4 λεπτά ανα αγώνα έχοντας 0,9 πόντους και 0,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ