2015-07-25 18:45:08
Φωτογραφία για Νίκησαν οι συνάδελφοιΙ στην ΑΣΔΥΣ: Τα Αποτελέσματα μετά από τις καταγγελίες των φαντάρων ‏
Μόνο ικανοποίηση επικρατεί μεταξύ των φαντάρων στην ΑΣΔΥΣ μετά από τις επιτυχίες που κατέγραψε η μαχητική τους στάση, η δημοσιοποίηση των καταγγελιών τους και η... δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Όπως μας ενημερώνουν στην 3η κατά σειρά ανταπόκριση τους:

Μετά την πρώτη καταγγελία μας που αφορούσε τον εγκλεισμό μας στη μονάδα καθώς ήμασταν 20 μέρες χωρίς έξοδο, ο Στρατηγός ζήτησε εξηγήσεις από τους διοικητές των Ταγμάτων και άμεσα η κατάσταση βελτιώθηκε.

Αποφάσισαν πως έπρεπε όλοι οι φαντάροι να βγουν εξοδούχοι και μέσα σε 4-5 μέρες βγήκαμε όλοι από μια φορά.

Ύστερα ήρθαν 20 άτομα μεταθέσεις από ΕΛΔΥΚ. Για μια βδομάδα μας έβγαζαν για να μας ξεκουράσουν και έχει πλέον καθιερωθεί ένας μέσος όρος εξόδων "7 μέσα- 1 έξω " όποτε έγιναν κάπως καλύτερα τα πράγματα Όσον αφορά τη δεύτερη καταγγελία, την επόμενη μέρα και αφού ελάχιστη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ο Στρατηγός κάλεσε σε νέα σύσκεψη τους διοικητές, ήρθε αποφρακτικό και έφτιαξε τις τουαλέτες.


Για το θέμα με τους κοριούς έβαλαν τους φαντάρους να καθαρίσουν τους θαλάμους με στρώματα έξω, τινάγματα, σπρέι για τους κοριούς τέζα και κάψαμε όλες τις γωνιές των κρεβατιών.

Για τους άοπλους που έκαναν περιπόλους ο Διοικητής έβγαλε τους άοπλους από περιπόλους.

Επίσης έκλεισε (1) υπηρεσία που απασχολούσε 6 άτομα ένοπλους ώστε να μπορούν να βγαίνουν εξοδούχοι!

Αυτό όμως δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κρατήσει.

Μας λένε επίσης ότι μετά τις αρχές Αυγούστου θα έρθουν άτομα το οποίο θα δείξει στην πορεία...

Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κρατήσει. Αυτό θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί να είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά σε κάθε περίπτωση τα πράγματα βελτιώθηκαν,

Και το είχαμε πραγματικά ανάγκη!!!

Αυτά μας γράφουν οι συνάδελφοι. Εμείς πιστεύουμε ότι η σημαντικότερη κατάκτηση των συναδέλφων στην ΑΣΔΥΣ ήταν ότι μέσα από τη δική τους προσπάθεια, τις δική τους διεκδίκηση και πάλη συνειδητοποίησαν ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς, οι συνθήκες μπορούν να βελτιωθούν.

Στο χέρι μας είναι συνάδελφοι. Ακόμη και στον Στρατό μπορούμε να αγωνιστούμε και να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Εμείς σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να παλέψουν μαζί μας στην καθημερινή μας συνδικαλιστική διαδρομή ενάντια στου Παραλόγου τη Θητεία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ