2015-07-26 14:43:19
Φωτογραφία για Αναστάτωση στο Μπάκινχαμ - Μεγάλος κίνδυνος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Αποκαλύφθηκε μία εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στον καθένα να παρακολουθεί το ελικόπτερο-εναέριο ασθενοφόρο του πρίγκιπα Ουίλιαμς. Αυτό προκάλεσε φυσικά αναστάτωση στο παλάτι και σε όσους φροντίζουν για την γαλαζοαίματη οικογένεια.

Σύμφωνα με την iefimerida.gr, οι ειδικοί προειδοποίησαν για τον έκτακτο κίνδυνο που διατρέχει ο διάδοχος, αφού η εφαρμογή Flightradar24 που κοστίζει 2,99 λίρες δίνει ακριβείς λεπτομέρειες της θέσης του ελικοπτέρου του, την κατεύθυνση του ταξιδιού, την ταχύτητα και το υψόμετρο.

Ο πρώην αξιωματικοί της αστυνομίας είπαν ότι αυτές οι πληροφορίες θα ήταν πολύτιμες για πιθανούς τρομοκράτες που επιθυμούν να παρακολουθούν την διαδρομή του Πρίγκιπα σε μια προσπάθεια να τον καταρρίψουν.

Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που το ελικόπτερο του πρίγκιπα απογειώνεται από τη βάση του στο αεροδρόμιο του Κέμπριτζ για μια αποστολή διάσωσης, καταγράφοντας τα δεδομένα πτήσης σε πραγματικό χρόνο από τον αναμεταδότη του ελικοπτέρου, ενώ η εφαρμογή αποκαλύπτει επίσης και που θα προσγειωθεί κάθε φορά.


Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε επίσημες επισκέψεις συχνά δημοσιοποιείται εκ των προτέρων, ειδικοί σε θέματα ασφάλειας τόνισαν ότι όταν φτάνει σε επιχείρηση έκτακτης ανάγκης δεν θα ανακοινώνεται.

Ο Ρόι Ραμ, πρώην Διοικητής Ειδικών Επιχειρήσεων στην Scotland Yard και ένας πρώην επικεφαλής της ομάδας του Ουίλιαμ, ζήτησαν άμεση δράση για να κλείσει το κενό ασφαλείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ