2015-07-27 17:25:15
Φωτογραφία για Παρατήρησαν έναν τεράστιο κύκλο να αφρίζει στη θάλασσα. Όταν είδαν τι ήταν έμειναν έκπληκτοι [video]
Τι συνέβη όταν παρατήρησαν έναν τεράστιο κύκλο να αφρίζει στη θάλασσα;

Δείτε το απίστευτο βίντεο από drone με τις φάλαινες που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ήταν κάποτε στην αποκλειστικότητα του στρατού ή των πολύ πλούσιων ανθρώπων, όμως τα drones είναι πλέον μικρά, οικονομικά και πολύ εύκολα στη χρήστη τους για πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Και χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, μπορείτε να κάνε απίστευτα πράγματα με αυτά.

Η AkXPro Productions χρησιμοποιεί τα drones για να τραβήξει μερικές εκπληκτικές εναέριες λήψεις για τις οποίες θα χρειαζόταν ελικόπτερο πριν από μερικά χρόνια. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους τραβώντας ένα μοναδικό βίντεο στο οποίο φαίνονται καθαρά μεγάπτερες φάλαινες να κυνηγούν την τροφή τους.

Υπάρχουν τόσα που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή στον ωκεανό και το να έχεις ένα drone να πετάει για χιλιόμετρα πάνω από αυτόν είναι ένας εύκολος τρόπος για να μελετήσεις τη θαλάσσια ζωή που λαμβάνει χώρα στην επιφάνεια του νερού.

Πόσα πράγματα συμβαίνουν εκεί έξω κάθε λεπτό που περνάει χωρίς καν να το γνωρίζουμε; Ευτυχώς η τεχνολογία έχει και τα καλά της και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοιες μοναδικές εικόνες.

Δείτε το απίστευτο βίντεο από drone με τις μεγάπτερες φάλαινες:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ