2015-07-29 13:02:09
Φωτογραφία για Έλεγε σε όλους πως ο 6χρονος γιος της είχε καρκίνο γιατί ένιωθε μοναξιά
Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η μητέρα ενός 6χρονου αγοριού, η οποία σύμφωνα με τον παιδίατρο του μικρού έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι ο γιος της είχε καρκίνο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακόμα και ο μικρός είχε πιστέψει ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.

Οι γονείς της γυναίκας, οι συνάδελφοί της στη δουλειά και όσοι την συναναστρέφονταν πίστευαν ότι πράγματι ο 6χρονος γιος της είχε καρκίνο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την στηρίξουν. Το ζήτημα είναι ότι ο μικρός δεν είχε απολύτως τίποτα παραπάνω από τις συνήθεις παιδικές αδιαθεσίες για τις οποίες η μητέρα του τον πήγαινε στο νοσοκομείο.

Κάθε φορά ο παιδίατρος εξέταζε τον μικρό και αποφαινόταν πως δεν είχε τίποτα σοβαρό. Όμως όλοι οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του μικρού άκουγαν άλλη ιστορία. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο μικρός είπε στον παιδίατρο πως ξέρει ότι έχει όγκο και ότι η μητέρα του, του είπε ότι πρέπει να πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να γίνουν καλά, ο γιατρός ειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η 33χρονη η οποία είχε χωρίσει πρόσφατα φαίνεται να έπασχε από κατάθλιψη και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή όλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ