2015-07-30 10:47:22
Φωτογραφία για Νύχτα τρόμου για τη Βανδή - Ποιοι απειλούν την τραγουδίστρια;
Ένιωσε ότι απειλείται. Όταν οι στενοί της συνεργάτες την πήραν τηλέφωνο, έπαθε σοκ Η Δέσποινα Βανδή έζησε μια νύχτα τρόμου που θα αργήσει πολύ να ξεχάσει, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα και θα κυνηγήσει το θέμα για να βρει άκρη και να αποκαλύψει ποιος την έκανε να χάσει τον ύπνο της.

Ήταν λίγο μετά τις 3 το βράδυ, όταν από τον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο twitter άρχισαν να πέφτουν βροχή τα posts. Στην αρχή, οι followers της Δέσποινας ενθουσιάστηκαν, αφού θα μπορούσαν να συνομιλήσουν μαζί της. Δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην προχωρημένη ώρα, αφού θεώρησαν ότι η Βανδή, λόγω των δύσκολων ημερών που περνούσε η χώρα, δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Γρήγορα, όμως, κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Τα posts όχι μόνο δεν είχαν καμία συνοχή μεταξύ τους, αλλά ήταν και ασυνάρτητα, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, αφού η Δέσποινα είναι από τους καλλιτέχνες που όχι μόνο έχουν συγκροτημένη άποψη την οποία γνωρίζουν πώς να υπερασπίζονται αλλά είναι και από τους πιο "δυνατούς" συνομιλητές στα social media. Όταν, μάλιστα, ένα από τα πρώτα "ποσταρίσματα" της Βανδή έλεγε ότι στηρίζει την... Άννα Βίσση, τη στιγμή που η Δέσποινα δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην "αιώνια κόντρα" της showbiz, όλοι κατάλαβαν ότι η τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα χάκερ.


Λίγη ώρα αργότερα, οι στενοί συνεργάτες της Δέσποινας κατάλαβαν τι είχε συμβεί και την ξύπνησαν ενημερώνοντάς τη για το συμβάν. Η Βανδή έχασε τον ύπνο της. Ένιωσε ότι κάποιοι την απειλούν και είχε τρελαθεί από την αγωνία της. Ενημέρωσε αμέσως τους υπεύθυνους και το πρόβλημα σιγά σιγά αποκαταστάθηκε. Πάντως, δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Θεωρεί ότι κάποιοι θέλουν να της κάνουν κακό και γι' αυτό θα πάει στη Δίωξη και θα προσπαθήσει να αποκαλύψει την ταυτότητά τους, για να προχωρήσει μετά στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ