2015-07-31 03:43:09
Φωτογραφία για Πατέντα της Samsung για τις οθόνες των μελλοντικών smartwatches
H Samsung φέρεται να κατέθεσε μία πατέντα για τις οθόνες των μελλοντικών smartwatches, οι οποίες θα μπορούν να αλλάζουν τη θέση τους...Εάν συνδυάσει κανείς την εν λόγω πατέντα της Samsung, με εκείνες που έχει καταθέσει πρόσφατα και αφορούν στην χρήση των πλαϊνών μίας οθόνης ως πλήκτρων χειρισμού, γίνεται σαφές ότι η κορεάτικη εταιρεία επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά ο χρήστης με μία μικρή συσκευή χειρός όπως είναι το smartwatch.

Σύμφωνα με το Patently Mobile, η οθόνη που σχεδιάζει η Samsung θα έχει τη δυνατότητα να μετακινείται ελαφρώς προς τα πάνω, με σκοπό να είναι πιο άνετη η θέαση για τον χρήστη. Σε αυτό τον τομέα θυμίζει ένα clamshell κινητό τηλέφωνο. Οι εφαρμογές αυτής της διαδικασίας είναι αρκετές, καθώς με αυτόν τον τρόπο ο κάτοχος ενός smartwatch θα μπορεί να τραβά πιο εύκολα φωτογραφίες, να βλέπει πιο άνετα την οθόνη κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού και άλλες.

Η Samsung έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται έντονα για την κατηγορία των smartwatches τόσο με τα μοντέλα που έχει παρουσιάσει, αλλά και μέσα από τις προσπάθειές της να εντάξει το λειτουργικό της σύστημα Tizen OS σε αρκετές εφαρμογές του Internet of Things. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ