2015-07-31 22:00:13
Φωτογραφία για Οι χειρότερες συμβουλές που έχουν δώσει ποτέ γυναικεία περιοδικά
Τα γυναικεία περιοδικά, έντυπα και on line, προσφέρουν στο κοινό τους μια μεγάλη ποικιλία από θέματα για μια ευρεία γκάμα ζητημάτων που απασχολούν, λίγο ή πολύ, κάθε αναγνώστρια.

Τα θέματα που αφορούν στον ερωτικό τομέα και στον χώρο της κρεβατοκάμαρας, είναι τα πιο δημοφιλή και πολυδιαβασμένα ενώ δεν είναι λίγα εκείνα τα άρθρα που προσφέρουν απλόχερα μια σειρά από νουθεσίες για το πώς, για παράδειγμα, να «τον αποπλανήσετε και να τον οδηγήσετε στο κρεβάτι σας». Υπάρχουν όμως και συμβουλές, που το περιεχόμενό τους δεν υπόσχεται ρεαλιστικές λύσεις είναι μάλλον σουρεαλιστικές, επώδυνες έως και ανέφικτες.

Δείτε μερικές από τις χειρότερες συμβουλές γυναικείων περιοδικών-προσοχή μη τις δοκιμάσετε στο σπίτι:

«Κρατήστε το πέος με το ένα χέρι και ελαφρά χτυπήστε το με το άλλο… Μπορείτε να το χτυπάτε πίσω και μπρος, σαν να αποκρούετε ένα μπαλάκι του τένις…».

«Πιέστε ένα πιρούνι (μαλακά, μη τρυπήσετε το δέρμα), σε διαφορετικά σημεία του σώματός του»


«Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος μιας βούρτσας για να χτυπήσετε τους μηρούς του όταν βγαίνει από το ντους-το βρεγμένο δέρμα είναι πιο ευαίσθητο»

«Καθοδηγήστε τον να σας τυλίξει το στήθος και τον κορμό με ένα πλαστικό περιτύλιγμα και να σας αγγίξει μέσα από αυτό-η αίσθηση είναι απίστευτη»

«Μαγειρέψτε το δείπνο γυμνές, απλώστε σάλτσα ντομάτας στις θηλές του στήθους σας (φροντίστε να μην είναι καυτερή), και ζητήστε από τον σύντροφό σας να δοκιμάσει αν είναι πικάντικη»

«Τραβήξτε του την προσοχή, απλώνοντας γκλίτερ γύρω από τις θηλές του στήθους σας…»

«Τοποθετήστε προσωρινά τατουάζ με το όνομά του γύρω από τις θηλές σας, και αφήστε να ρίξει μια ματιά καθώς θα σκύβετε μπροστά του»

«Στείλτε ένα μαζικό μήνυμα-ο καλύτερος τρόπος για να μάθει ο κόσμος ότι είστε και πάλι single»

«Μασήστε ένα μικρό κομμάτι μάνγκο, μετά φιλήστε τον και μοιραστείτε το μαζί του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο φρούτο θέλετε» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ