2015-07-31 23:22:57
Φωτογραφία για Μεγάλη αποκάλυψη Νίνη: Ετσι θα φύγουν Μπεργκ-Καρέλης...
Μόνο με μία «τρελή» πρόταση θα παραχωρούσε ο Παναθηναϊκός τον Μάρκους Μπεργκ και τον Νίκο Καρέλη, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στους Ιταλούς με αφορή το (φημολογούμενο) ενδιαφέρον της Φροζινόνε!

Ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb αναφέρθηκε στο επιθετικό δίδυμο του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε πως είναι χαρά του να αγωνίζεται μαζί τους.

«Είναι πολύ καλοί παίκτες, ειδικά ο Μπεργκ ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο επιθετικό, διεθνή με την Σουηδία και συμπαίκτης με τον Ιμπραχίμοβιτς. Ο σύλλογος θα απαιτήσει αρκετά χρήματα για τους δύο παίκτες, εγώ όμως ελπίζω να μείνουν», είπε αρχικά ο Νίνης και πρόσθεσε: «Ο Καρέλης είναι διαφορετικός παίκτης, έκανε 2-3 φανταστικές σεζόν. Είναι νέος, δυνατός και έξυπνος. Είναι χαρά μου ν' αγωνίζομαι μαζί τους και νομίζω ότι αν δεν υπάρξει κάποια τρελή προσφορά ο σύλλογος δεν θα τους παραχωρήσει».

Ο Νίνης μίλησε και για τον Παναθηναϊκό. «Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, η ομάδα είναι δυνατή και το δείξαμε στον πρώτο αγώνα με την Μπριζ. Τώρα έχουμε μία σπουδαία πρόκληση στο δεύτερο ματς και είναι σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, που είναι σημαντικό και για το οικονομικό κομμάτι. Αξίζει έπαινος στον πρόεδρο και στον αθλητικό διευθυντή, που δουλεύουν με ένα μικρό μπάτζετ και κατάφεραν να φτιάξουν μία δυνατή ομάδα αποφεύγοντας έτσι όσα έγιναν στην Πάρμα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ