2015-08-01 18:32:09
Φωτογραφία για Το λευκό πέπλο θα είναι πάντα γοητευτικό [photos]
Αν και εσείς στην ερώτηση ''τι θυμάστε από τον γάμο της Κέιτ Μίντλετον'' απαντάτε αμέσως ''το πέπλο'' τότε είστε ακριβώς αυτή η νύφη που ψάχνω. Εκείνη που μπορεί να υποστηρίξει ένα μακρύ, εντυπωσιακό, σχεδόν βασιλικό πέπλο.

Συμβουλές για το πέπλο δεν υπάρχουν και οι minimal απόψεις των φίλων σας πρέπει να μπουν στην άκρη. Μικρή προσοχή σε δύο πράγματα, όπως μας τα επισημαίνει το Yes I Do.gr

Αφενός το πέπλο να μην είναι εξίσου εντυπωσιακό με το νυφικό, δώστε δηλαδή βαρύτητα σε ένα από τα δύο και αφετέρου σιγουρευτείτε πως το έχετε στηρίξει καλά στα μαλλιά σας για να μην είστε στην άβολη θέση όλο το βράδυ να το τακτοποιείτε και να το ακουμπάτε για να δείτε αν είναι στη θέση του.

Πάρτε το μαζί σας σε όλα τα ραντεβού με τον hairstylist ώστε όταν έρθει η μέρα του γάμου, το πέπλο να είναι κάτι σαν το λευκό t-shirt σας.

Διάλεξα διαφορετικά πέπλα που μου κέντρισαν την προσοχή και το ενδιαφέρον και μπορώ να πω πως αν και είμαι πολύ υπερ της απλής και απέριττης νύφης, είμαι κοντά στο να αλλάξω άποψη.

Τολμήστε το έστω μονάχα στην εκκλησία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ