2015-08-02 23:00:11
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Μητέρα πυροβόλησε τον γιο της με το όπλο που είχε σκοτώσει και τον πατέρα του προ 20ετίας
Τις λεπτομέρειες μιας συγκλονιστικής υπόθεσης, με τραγικές ομοιότητητες, φέρνουν στο φως τα βρετανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η «Mirror» το πρωί της 28ης Ιουνίου του 2011 η αστυνομία του Λας Βέγκας δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα. «Ο γιος μου, ο γιος μου πυροβολήθηκε στο κεφάλι», έλεγε με λυγμούς η Λίντα Κούνει.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε τον 30χρονο γιο της, Κέβιν, σε μία λίμνη αίματος. Ήταν ζωντανός όταν έφτασε στο νοσοκομείο και παρά τα σοβαρά τραύματα του, τελικά τα κατάφερε.

Η 63χρονη ρωτήθηκε και ξαναρωτήθηκε για τη σκηνή. Με τους δυο τους μόνο μέσα στο σπίτι ποιος τον πυροβόλησε; «Δεν ξέρω», επέμενε.

Αλλά για την Λίντα δεν ήταν άγνωστοι οι πυροβολισμοί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Είκοσι χρόνια νωρίτερα, πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της Κέβιν με το ίδιο ακριβώς όπλο Η Λίντα γνώρισε τον διάσημο δικηγόρο Τζιμ Κούνει σε ένα πάρτι στην Φλόριντα και από τότε ξεκίνησαν να βγαίνουν.


Τελικά παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο γιους τον Κέβιν και τον Κρίστοφερ, αλλά ο έρωτας δεν κράτησε. Η Λίντα ισχυριζόταν ότι ο άντρας της την κακοποιούσε αλλά ήταν αυτός που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μετά τον χωρισμό οι καυγάδες συνεχίζονταν. Η Λίντα ήθελε κι άλλα λεφτά απειλώντας μάλιστα τον πρώην σύζυγό της ότι δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά του μέχρι να της τα δώσει.

Τον Φεβρουάριο του 1992, ο πρώην σύζυγος της πήγε στο σπίτι της Λίντα με δικαστική απόφαση η οποία έλεγε ότι έπρεπε να του δώσει τα παιδιά για ένα Σαββατοκύριακο. Τελικά δεν βγήκε ζωντανός από το σπίτι. Η Λίντα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία κλαίγοντας και είπε: «Τον πυροβόλησα».

Ο Τζιμ βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα. Υπήρχε ένα μαχαίρι από την κουζίνα στα χέρια του και έτσι η Λίντα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν τον πυροβόλησε. Αλλά δεν υπήρχαν στο σώμα της σημάδια πάλης που να δείχνουν όσα ισχυριζόταν.

Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτο βαθμού.

Ο 11χρονος τότε Κέβιν στην δίκη της το 1993 κατέθεσε ότι είχε κρυφτεί στην ντουλάπα όπου είδε από την κλειδαρότρυπα όλα το περιστατικό. «Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα» είπε.

Είπε μάλιστα ότι είδε κάτι να… λάμπει στο χέρι του πατέρα του πριν τον πυροβολισμό αλλά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι ήταν μαχαίρι.

Ωστόσο η αστυνομία πίστευε ότι η Λίντα έβαλε στο χέρι του δικηγόρου το μαχαίρι αφού τον πυροβόλησε και έπεισε ύστερα τον Κέβιν ότι είδε τον πατέρα του να το κρατά.

Κάλυψη

Πριν καλέσει την αστυνομία είχε τηλεφωνήσει σε ένα φίλο της δικηγόρο. Ήξερε ότι τα παιδιά της ήταν τα μοναδικά που θα κληρονομούσαν τα εκατομμύρια του πατέρα τους.

Οι ένορκοι αθώωσαν την Λίντα. H κατάθεση του Κέβιν ήταν αρκετή για να πειστούν και να την αθωώσουν. Πολλοί ωστόσο πίστευαν ότι διέπραξε φόνο και έτσι πήρε τα παιδιά της και μετακόμισε στο Λας Βέγκας για να αποφύγει το σχόλια.

Είκοσι χρόνια αργότερα ρίχνει στον Κέβιν με το ίδιο όπλο που σκότωσε τον πατέρα του.

Η ίδια αργότερα ισχυρίστηκε ότι γιος της μάλωσε με την κοπέλα του λίγο πριν πέσει για ύπνο. Όταν ξύπνησε τον βρήκε σε μία λίμνη αίματος.

Όταν ο Κέβιν, παράλυτος μετά τον πυροβολισμό, ξύπνησε τρεις ημέρες αργότερα είπε στις νοσοκόμες: «Φοβάμαι την μητέρα μου. Αυτή με πυροβόλησε».

Η κοπέλα του μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι την φοβάται εδώ και χρόνια και πως δεν θέλει καμία σύντροφο του γιου της.

Ωστόσο όπως έκανε και το 1993 ο Κέβιν κάλυψε την μητέρα του, υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ ήταν οργισμένος και απείλησε να την σκοτώσει.

Αυτή τη φορά όμως οι ένορκοι την βρήκαν ένοχη για απόπειρα δολοφονίας, καταδικάζοντας την σε 13 με 41 χρόνια φυλακή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ