2015-08-07 08:14:58
Φωτογραφία για ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Με εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου , παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση της Iskra στο Βόλο με θέμα: «Το "ΟΧΙ" δεν ηττήθηκε. Ο αγώνας συνεχίζεται» και κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Στρατούλη.

Η εκδήλωση λόγω της καταρρακτώδους βροχής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας μεταφέρθηκε υποχρεωτικά σε μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου του Βόλου, η οποία, παρά τις καιρικές αντιξοότητες πλημμύρισε από πολίτες και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δελημήτρος, ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, τον οποίο είχε στηρίξει στις δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, Μαργαρίτης Πατσιαντάς και η συντονίστρια του "Στεκιού Αλληλεγγύης για όλους" της πόλης, Μαρία Νεοφώτιστου.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε παραζάλη και προσπαθεί να χρυσώσει το «χάπι» της λεηλασίας, αναφέρει, εν τω μεταξύ, σε νέο του δημοσίευμα, ο ιστότοπος «Iskra», ο οποίος αντηχεί, ως γνωστόν, τις απόψεις της Αριστερή Πλατφόρμας. «Καυτός ο Αύγουστος, αλλά πολύ πιο καυτά τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για τακτικές «καρότου και μαστιγίου» από την πλευρά της κυβέρνησης.


Όσον αφορά το ταμείο αποκρατικοποιήσεων, ο ιστότοπος κάνει λόγο για «κλιμάκωση της μνημονιακής πολιτικής ξεπουλήματος της χώρας, την οποία εγκαινίασε το περιβόητο ΤΑΙΠΕΔ».

Αναφορικά με τα «κόκκινα δάνεια», η «Iskra» επισημαίνει ότι: «Οι δανειστές αξιώνουν άγριους εκβιασμούς και μαζικές εκποιήσεις ακινήτων και προκρίνουν την πώληση των μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις τράπεζες απευθείας σε επενδυτές-κοράκια».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ