2015-08-08 01:44:12
Φωτογραφία για ΕΧΟΥΝ... ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜH ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Στον Ολυμπιακό ρίχνουν το βάρος πλέον στο να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τον έναν στόπερ καθώς και τον πλάγιο επιθετικό ενώ θα γίνει κίνηση και για 2ο αμυντικό, αλλά και για την επίθεση.

Τα ονόματα των Μπαλάντα και Ερνάνι παραμένουν στη λίστα του Ολυμπιακού για την άμυνα και τα άκρα της επίθεσης, χωρίς όμως να έχει σημειωθεί οριστικά κάποια αρνητική ή θετική εξέλιξη. Για τον Ερνάνι όπως ήδη σας έχουμε ενημρώσει τελική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα και τα πάντα θα κριθούν από το Σάββατο και μετά. Ο ίδιος πάντως θέλει πολύ να πιάσει Λιμάνι, όπως έχει δηλώσει.

Για τον Μπαλάντα οι προσπάθειες συνεχίζονται ενώ στον Ολυμπιακλο αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν το παραμικρό για ονόματα που ακούγονται και διαρρέονται. Αυτό που προκύπτει πάντως είναι πως μετά την απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο στο Λιμάνι... φουλάρουν για τον στόπερ και τον εξτρέμ. Αυτές οι δύο θέσεις συνιστούν την προτεραιότητα των ανθρώπων του Θρύλου. Μάλιστα ίσως κλείσουν σχεδόν μαζί. Ενδεχομένως με διαφορά μίας ημέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr". Το σίγουρο είναι πως και οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις για τον Ολυμπιακό δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει ακόμα... δρόμος.


Εκτός των άλλων ο νταμπλούχος Ελλάδας θα κλείσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Για την επίθεση το όνομα του Ζόνας υπάρχει ακόμα και μάλιστα σχετίζεται με την υπόθεση του Ελαμπντελαουί, που θέλει η Μπενφίκα.

Τέλος σχετικά με τον Μανώλη Μπέρτο τον δεξιό μπακ της Ξάνθης η πληροφορία που υπάρχει είναι πως έχει κλείσει από τον Ολυμπιακό αλλά θα μείνει για έναν χρόνο στους Ακρίτες ως δανεικός. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τους νταμπλούχους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ