2015-08-08 14:37:06
Φωτογραφία για Διαρρήκτες εισέβαλαν στην βίλα του πρωταθλητή της Formula 1, Τζένσον Μπάτον [photos]
Ο Τζένσον Μπάτον (Jenson Button) και η σύζυγός του Τζέσικα κείτονταν αναίσθητοι και ανυπεράσπιστοι στο κρεβάτι, ενώ οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο δωμάτιό τους και άρπαξαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Άυτή είναι η εισαγωγή της Βρετανικής Sun στο εκτενές ρεπορτάζ που αφορά την κλοπή σε βάρος του πρωταθλητή της Formula 1 Τζένσον Μπάτον.

Οι θρασσύτατοι διαρρήκτες μπήκαν στη βίλα που έχει νοικιάσει για τις διακοπές του το ζευγάρι στη νότια Γαλλία

Όπως αναφέρει η Sun, οι διαρρήκτες υπνώτισαν τον Μπάτον και την γυναίκα του Τζέσικα με ειδικό αέριο, που διοχέτευσαν μέσα από το σύστημα του κλιματισμού.

'Επειτα από κάποια ώρα, μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι και - ενώ το ζευγάρι κοιμόταν - οι διαρρήκτες ερεύνησαν το σπίτι.

Το ζευγάρι ξύπνησε την επόμενη ημέρα και βρήκε το σπίτι και το υπνοδωμάτιο τους άνω-κάτω και, σύμφωνα με δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντός του στην Sun, από τη βίλα είχαν κάνει φτερά αντικείμενα συνολικής αξίας 400.000 ευρώ - ανάμεσα τους και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζέσικα, αξίας 350.000 ευρώ.


Πάντως, σύμφωνα με την Guardian, οι ειδικοί αμφισβητούν την θεωρία του υπνωτισμού αφού δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση από την αστυνομία και δεν υπάρχει παρόμοιο περιστατικό υπνωτισμού σε διαρρήξεις στην περιοχή.

Αντίθετα, η Daily Mail αναφέρει ότι Γάλλοι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η συμμορία παρακολουθούσε το σπίτι ημέρες πριν αποφασίσει να ρίξει αναισθητικό αέριο από το σύστημα του κλιματισμού.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ