2015-08-11 22:24:28
Φωτογραφία για ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ : ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου (05-20/09), δήλωσε για ακόμα μία φορά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο 20άχρονος σέντερ του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "rtvbn.com", αναφέρθηκε και πάλι με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, με τον οποίο μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι αντίπαλοι, καθώς πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι απίστευτο συναίσθημα να δουλεύεις καθημερινά με αυτούς τους τύπους. Να δουλεύεις καθημερινά στο… κόκκινο και να έχεις τέτοιο ανταγωνισμό. Ο Ραντούλιτσα, ο Κούζμιτς και ο Στίματς είναι όλοι σπουδαίοι παίκτες. Από εκεί και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος για το ότι δουλεύω μαζί με τον Ραντούλιτσα και το ότι τον αντιμετωπίζω στις προπονήσεις. Είναι φαινόμενο».

Για το γεγονός πως οι δυο τους θα συναντηθούν και στην Ελλάδα, αλλά ως αντίπαλοι, πρόσθεσε: «Θα έχουμε πολλά να πούμε μέσα στη χρονιά, ωστόσο αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στόχο. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ξέρω ότι πρέπει να σταθώ στο πιο υψηλό επίπεδο, τόσο στην Εθνική όσο και στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, με δεδομένο ότι πρόκειται για την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό, όπως επίσης και το ότι έχω μπροστά μου δύο πολύ ικανούς παίκτες (Πάτρικ Γιανγκ, Οθέλο Χάντερ)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ