2015-08-11 23:30:46
Φωτογραφία για Αμερικανική βοήθεια για τις αυτοκτονίες στον Στρατό μέσω ΑΣΔΕΝ!
“Αμερικανική βοήθεια” για τις αυτοκτονίες στον στρατό. Στο ΓΕΣ μπορεί να συσκέπτονται για την αναζήτηση αντιμετώπισης του φαινομένου, ο επικεφαλής της ΑΣΔΕΝ ωστόσο προχώρησε σε πιο πρακτικές και γρήγορες κινήσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν πολύ χρήσιμες.

Ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Μενέλαος Μεϊμάρης αναζήτησε και εξασφάλισε όλα τα εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού για να γίνει μια πρώτη προσέγγιση του θέματος.

Σε καμία περίπτωση τα προβλήματα και οι δυσκολίες του στρατού των ΗΠΑ δεν είναι ίδια μ΄ αυτά του Ελληνικού Στρατού,ωστόσο υπάρχουν “εργαλεία” που οι αμερικανοί εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα αυτοκτονιών που έχουν. Οι καμπάνιες που κάνουν οι ΗΠΑ για τις αυτοκτονίες στις ΕΔ είναι εξαιρετικές και δεν σταματούν ποτέ. Επιπλέον ένας κανόνας που φαίνεται να ακολουθούν πιστά είναι ότι ΔΕΝ κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Περίπου κάθε τρίμηνο δημοσιοποιούν όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το θέμα κι αυτό δείχνει ότι δεν “φοβούνται” να τεθούν απέναντί του και να παλέψουν για τη λύση του.


Δεν είναι γνωστό ακόμη ποια από τα στοιχεία των αμερικανικών εγχειριδίων μπορούν να μας φανούν χρήσιμα. Κι αυτό γιατί η ΑΣΔΕΝ ακόμη βρίσκεται στη φάση της επεξεργασίας. Πολύ σύντομα, τις επόμνες ημέρες , θα υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση για το τι πρέπει να γίνει . Η πρόταση προφανως θα τεθεί στην ιεραρχία η οποία ευελπιστούμε ότι θα την λάβει σοβαρά υπ΄ όψιν της.

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/amerikaniki-voitrheia-gia-tis-aytoktonies-ston-strato-meso-asden/44194
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ