2015-08-12 15:16:19
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο παράδεισος Χατζηπαναγιώτη - Σταυροπούλου στην Μάνη - Δείτε φωτο
Ένα πολυτελές σπίτι που αποκτήθηκε από κοινού, κατά την περίοδο που ήταν ζευγάρι στη ζωή επί είκοσι χρόνια, έχουν την ευκαιρία να νοικιάσουν και να μείνουν οι φίλοι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι από τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Απέκτησαν τότε το αγαπημένο τους ησυχαστήριο στη Μάνη, που βρίσκεται που βρίσκεται πάνω από την μοναδική Σάντοβα, στις πλαγιές του Ταϋγέτου, επενδύοντας πλέον σε αυτό.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα. Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Εκεί, αυτό το διάστημα βρίσκεται ο Ιβάν Σβιταίλο, που το έχει νοικιάσει από τους ηθοποιούς και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα social media.

Πηγή: govastileto
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ