2015-08-14 08:09:16
Φωτογραφία για Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Την αλλαγή της τροπολογίας που αφορά το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η στρατιωτική ηγεσία ζήτησε να παραμένουν και να μην αποστρατεύονται τα στελέχη που δεν περνούν στη Σχολή Πολέμου και έως τώρα αποστρατεύονταν σε ηλικία μικρότερη των 58 ετών.

Ακόμη ανακοίνωσε την εκμετάλλευση των 34 δισ. της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. «Απέδιδαν 1,1 εκατ. το χρόνο και ήδη υπολογίζουμε ότι θα αποδίδουν το 5% της αντικειμενικής αξίας της περιουσίας το χρόνο και μάλιστα χωρίς να πουλήσουμε την περιουσία», είπε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε σπίτια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αναφερόμενος στη συμφωνία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επεσήμανε: «Φτάσαμε σε σημείο να απευθυνθούμε και σε Ανατολή και σε Δύση. Για μας τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού. Αν υπήρχε λύση ακόμη και με εθνικό νόμισμα, θα την στηρίζαμε, αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε λόγω της συμφωνίας που έγινε από το 2009».


«Εσείς εγκλωβίσατε το ελληνικό λαό, αλλά τώρα αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι το αγγλικό. Αυτό σημαίνει ότι η πατέντα που είχατε στήσει για να πουληθεί η περιουσία του ελληνικού λαού τελειώνει σήμερα», πρόσθεσε. Βουλευτές της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Σοφία Βούλτεψη χειροκρότησαν ειρωνικά και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε: «Ακούω τον εκπρόσωπο της ΚΕΣΤΡΕΛ που κατέθετε ερωτήσεις».

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», υπογράμμισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας ότι με την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια προστατεύεται η πρώτη κατοικία και δίνεται νέα ευκαιρία στους εμπόρους, καθώς η απαγόρευση επιχειρείν σε όσους εντάσσονται στον πτωχευτικό κώδικα μειώνεται από τα 10 έτη στα 3 έτη.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ