2015-08-15 14:04:07
Φωτογραφία για Φοιτητές από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική στη Θεσσαλονίκη
Ογδόντα φοιτητές της νεανικής και πολιτιστικής οργάνωσης Ruta Inti από δέκα χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη, για ένα διήμερο, από τις 11 έως 13 Αυγούστου.

Οι φοιτητές, στα πλαίσια του ταξιδιού τους με θέμα τον Θερβάντες και το βιβλίο του Don Quijpte de La Mancha, ήρθαν στην Ελλάδα και αφού επισκέφθηκαν την Αθήνα, τη Ναύπακτο, την Καλαμπάκα, τον Ολυμπο, τη Βεργίνα, θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξουν στη Θάσο.

Στο δημαρχείο την αποστολή, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τους φοιτητές καθηγητές ιστορίας αλλά και καλλιτέχνες, υποδέχτηκε εκ΄ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις που αφορούν στη κινητοποίηση των πολιτών, Λίνα Λιάκου.

«Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Θεσσαλονίκη οι φοιτητές εκτός από την εξερεύνηση της ιστορίας της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εθελοντικές δράσεις του δήμου μας στην προσπάθειά τους να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους και τις κοινότητες της πόλης» είπε η κα. Λιάκου.

Να σημειωθεί ότι η νεανική πολιτιστική-φοιτητική οργάνωση Ruta Inti είναι μια μη κερδοσκοπική ομάδα με έδρα την Ισπανία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ