2015-08-15 17:21:05
Φωτογραφία για Αυτά το δροσιστικό cocktail σας ομορφαίνει!
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η αγαπημένη εποχή των περισσότερων από εμάς, όμως δεν θα έλεγε το ίδιο και η επιδερμίδα μας. Λίγο το γεγονός οτι ξεχνάμε να ενυδατωθούμε σωστά, λίγο ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος και η μη σωστή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του, αφαιρούν λίγη από τη φυσική λάμψη του προσώπου μας!

Κι αν νομίζετε οτι βαθιά ενυδάτωση έχετε μόνο αν πίνετε νερό κάνετε λάθος! Βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας ένα σπιτικό δροσιστικό cocktail με νερό καρύδας και φρούτα του καλοκαιριού - χωρίς αλκοόλ- που θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας λαμπερή και ενυδατωμένη!

Θα χρειαστείτε:

1/2 φλιτζάνι νερό καρύδας

2 ώριμες μπανάνες (αφού πρώτα τις έχετε καταψύξει)

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ανανά και μάνγκο

2 φλιτζάνια σπανάκι ή kale

μισό αβοκάντο κομμένο σε φέτες

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότετρο από λεπτό!

Ρίξτε όλα τα συστατικά σε ένα μίξερ και ανακατέψτε για μερικά λεπτά. Αδειάστε το χυμό από το μείγμα σε ένα ποτήρι. Εάν το μείγμα είναι παχύρευστο προσθέστε λίγο περισσότερο νερό καρύδας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μέλι (αν θέλετε να γίνει πιο γλυκό) και λιναρόσπορους (προαιρετικά). Διατηρήστε το στο ψυγείο.

Το νερό καρύδας- αγαπάμε την καρύδα ιδιαίτερα το καλοκαίρι- θα σας χαρίσει όχι μόνο μια καταπραϋντική και χαλαρωτική αίσθηση, αλλά και ενέργεια και αναζωογονητική λάμψη στην επιδερμίδα σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ