2015-08-19 11:00:37
Φωτογραφία για Τώρα μάλιστα! Η αλλαγή της Νάντιας Μπουλές που μας άφησε άφωνους... [photo]
Ο αέρας της Αμερικής φαίνεται της πάει πολύ . Η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη και τις σπουδές της σε υποκριτική, μουσική και χορό και θέλησε να «μεταφέρει» αυτή την αλλαγή και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Το ξανθό ενιαίο χρώμα στα μαλλιά της έδωσε τη θέση του σε ένα παιχνιδιάρικο ξανθό με καστανές λεπτομέρειες ενώ οι αφέλειες της χάρισαν περισσότερη γλύκα στο πρόσωπο.

Την αλλαγή στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο κομμωτής και καλός της φίλος, Δημήτρης Σταματίου ο οποίος μίλησε στο Peoplegreece.com και δήλωσε:

«Η Νάντια ήθελε να κάνει κάτι νέο και φρέσκο στα μαλλιά της. Συζητήσαμε πάρα πολύ, είδαμε διάφορες celebrities του εξωτερικού και εν τέλει εμπνευστήκαμε από ένα από τα χίλια πρόσωπα της Kate Moss. Η μεγάλη απόφαση ήταν οι αφέλειες γιατί είναι ρίσκο αλλά όπως αποδείχτηκε της πήγε πολύ και θα το κρατήσει. Όσον αφορά στο χρώμα κρατήσαμε τη βάση της και κάναμε κάποια ξανθά έντονα φλας στο εξωτερικό του κεφαλιού για να δοθεί λάμψη ενώ εσωτερικά προσθέσαμε κάποια καστανά φλας ώστε να δοθεί περισσότερο βάθος ώστε στο φως να παιχνιδίζουν και να κάνουν διχρωμία» όγκος».

Την αλλαγή πρόδωσε τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Σταματίου με φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram από το shooting της performer για τη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό People. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ